03 / 05 / 2024

Sefer Üstün: Sakarya'da dönüşümün yapılabileceğini göstermeliyiz!

Sefer Üstün: Sakarya'da dönüşümün yapılabileceğini göstermeliyiz!

1 Kasım seçimleri için saha çalışmalarına devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün hazırlanan programlarına Erenler İçesinde devam etti.



1 Kasım seçimleri için saha çalışmalarına devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün hazırlanan programlarına Erenler İçesinde devam etti. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM

Erenler ilçesinde seçim çalışmalarına devam eden Üstün, Erenler'de yapımı devam eden Kenstel Dönüşüm projesini ve Erenler Belediyesini ziyaret etti. Kentsel Dönüşüm alanı ziyaretinin ardından Erenler Belediye binasına gelen Ayhan Sefer Üstün burada Başkan Cavit Özütürk'ün yanı sıra başkan yardımcıları Muhammet Kıratlı ve Ali Akdeniz karşıladı.

 

"ÖNEMİNİ BİLİYORUZ" 

Belediye ziyareti esnasında bazı açıklamalarda buluınan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Erenler Belediyesi ziyaretinde bir takım açıklamada bulundu. Kentsel Dönüşümün önemine değinen Üstün "Belediye Başkanımız burada büyük bir projeyi yürütüyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmaları çok zordur. 


Provakasyonlara açık bir konudur. O bakımdan vatandaşlarımızla iyi bir diyalog çok önemlidir. Bu diyalogu sayın başkanımızın kurmuş olmasından son derece memnunuz, projenin güzel bir sonuçla neticelenmesini arzu ediyoruz. Türkiye'de Sakarya'da Kentsel Dönüşümün yapılabileceğini göstermemiz gerekir. Bu da Erenler olsun istiyoruz. Roman kardeşlerimizle de bu çerçevede buluştuk onlarında memnuniyetini gördük ve sevindik. Tükiye'de yaşayan roman kardeşlerimizin bütün sorunlarım ele alacağız." ifadelerini kullandı. 


"7 HAZİRANI EN İYİ OKUYAN PARTİYİZ" 

Memleketimiz yeni bir seçime gittiğini ve AK Parti olarak bu süreçte birtakım tedbirler alındığını belirten Üstün; "7 Haziranı en iyi okuyan parti olarak seçime giriyoruz. Bu çerçevede kongeremizi yaptık. Yeni kadrolar geldi. Milletvekili listelerinde bazı değişiklikler oldu. En önemli durum da 4 Ekim'de Sayın Başbakanımızın kamuoyuna yapacağı açıklamalar ve seçim beyannamemizdır. Seçim beyannamemizde yer alan taahhütlerdir. 


Ama biz daha önceden Sakarya'ya gelerek yerelde ki çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık bir haftadan ben arazideyim. Şehrin her tarafım karış karış geziyoruz. Allah'ın izni ile Sakarya'da bizim doğal oyumuz yüzde 70'tir. Ne kadar iyi çalışırsak o kadar bu hedefe yaklaşırız. Erenler'de ki doğal oyumuzun ise yüzde 80 olduğunu söyleyebilirim. Çünkü Erenler bizim kalemiz. Erenlerde yaşayan insanlar bizim tabanımız. Öyleyse bu oram yakalayacak çalışmaları hep birlikte; teşkilatlarımız, belediyelerimiz, meclis üyelerimiz ve gönüldaşlanmız ile birlikte el birliği ile yapmamız lazım. 1 Kasım Seçimlerinin hem Sakaryamıza hem Erenlerimize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi. 


ÖZTÜRK "ERENLER İÇİN HEDEFİMİZ YÜZDE 70" 

Üstün'den sonra kısa bir değerlendirme yapna Erenler Belediye Başkam Cavit Öztürk ise; "Özellikle Sayın Milletvekilimiz Ayhan Sefer Üstün'e Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcılığı görevinin verilmesi bizleri Sakarya olarak inanılmaz mutlu etti. Kendisi Sakarya'mızın gururu olmuştur. Gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bundan sonra yükü çok daha ağır. Vatandaşın ve teşkilatların çektiği sıkıntıları kendisi çok iyi biliyor. Bizlere de her zaman her türlü destek sağlayacağından da eminim. Erenler'de biz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 75.48 i yakaladık. Bu seçimde de hedefi asgari yüzde 70 koyduk. Ben bu çıtayı rahatlıkla yakalayacağımız kanaatindeyim. Tabi 4 Ekim'de açıklanacak seçim beyannamesi de çok önemli. Bunlar çalışmalarımıza artı getirecektir, nşallah Erenler her zaman olduğu gibi Sakarya'nın şampiyonu çıkacaktır" şeklinde konuştu. 


Sakarya Halk Gazetesi


Geri Dön