27 / 04 / 2024

sakarya sgm binası nerede

sakarya sgm binası nerede

Sakarya'ya kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi binası ile ilgili konuşan Prof. Dr. Kemal Sayar “ Bu muazzam yapının şehre kazandırılmasını sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi kısa sürede tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal hizmet alanındaki en önemli yatırımlarından biri olan Sosyal Gelişim Merkezi, eski Terminal arazisinde yükselmeye devam ediyor. Merkez, kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak...

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Sakarya Hendek itfaiye binası hizmete açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek itfaiye binasının bahar aylarında hizmete girmesi bekleniyor. 

Halk GYO Adapazarı binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO portföyünde yer alan Sakarya Adapazarı binası 2020 yıl sonu değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya Kocaali'ye yeni itfaiye binası inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Gerçekleştirilen toplantıda 54 maddelik gündem oylanacak.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Sakarya Hendek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilecek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Sakarya'nın yeni laboratuvar binasının inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen şehrin yeni laboratuvar binasındaki çalışmaları inceledi.

sakarya sgm binası nerede Haberi

sakarya sgm binası nerede


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen seminer için Sakarya’ya gelen Prof. Dr. Kemal Sayar ile bir araya geldi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sakarya’da sosyal hizmetler alanında yapılan çalışmalara ilişkin konuşan Başkan Toçoğlu, Prof. Dr. Sayar’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Toplum için büyük öneme sahip


Sakarya’da SGM’lerin muazzam bir işlevi olduğunu dile getiren Prof. Dr. Kemal Sayar, “Sakarya’da Sosyal Gelişim Merkezi’nde daha öncede bulunmuştum. Bu merkezler toplum için büyük bir öneme sahip. Bu doğrultuda Sakarya’da çok önemli bir iş yapıldığını söylemeliyim. Bu muazzam yapının şehre kazandırılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sosyal Politikalarda 3.’lük


Başkan Toçoğlu, Sakarya’da sosya alanda yapılan çalışmalara değinerek “Türkiye’ye örnek olan Sosyal Gelişim Merkezlerimizi haayata geçirdik. Sosyal Politikalar alanında Sayın Cumhurbaşkanımızdan 3.’lük...