10 / 05 / 2024

Sakarya SGM

Sakarya SGM

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, inşa çalışmaları süren Karasu SGM hakkında açıklamalar yaptı. 

Kemal Sayar'dan Sakarya SGM binasına övgü!

Sakarya'ya kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi binası ile ilgili konuşan Prof. Dr. Kemal Sayar “ Bu muazzam yapının şehre kazandırılmasını sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Sakarya Sapanca SGM'nin temeli atıldı!

Sakarya Sapanca SGM'nin temelinin gelecek hafta içerisinde atılacağını duyuran Başkan Toçoğlu, "Genç, yaşlı, çocuk, kadın, engelli ve aileler için birçok eğitsel çalışmanın yapılacağı bu tesislerimizin bir yenisini Sapanca'ya kazandırıyoruz'' dedi.

Sakarya Akyazı SGM'de sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) sona gelindiğini bildirdi. Toçoğlu, Akyazı'nın her zaman kendilerine sahip çıktığını belirtti.

Sakarya'ya Engelsiz Bakım Evi inşa edilecek!

Dünya Engelliler Günü kapsamında SGM’de gerçekleştirilen programa katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, engelli yakınlarına müjdeyi verdi. Toçoğlu, “Şehrimize Engelsiz Gündüz Bakım Evi kazandıracağız" dedi

Sakarya Arifiye'de meydan çalışması devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Arifiye meydan çalışması tüm hızıyla devam ediyor...

Sakarya Çamlıca Apart Evleri'nde 79 bin liraya 2+1!

Çamlıca Apart Evleri Sakarya'da Bak Yapı imzasıyla yükseliyor, fiyatların 74 bin liradan başladığı projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

İzmir, Kütahya, Sakarya ve Tokat'ta turizm merkezleri belirlendi!

İzmir Bayındır Termal, Kütahya merkez Ortaca, Sakarya Taraklı Termal ve Tokat Akbelen Yaylası turizm merkezi olarak tespit ve ilan edildi. İstanbul İstinye turizm merkezinin sınırı genişletildi

Sakarya Park projesi için 15 milyon liralık kredi kullanılacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, rüya proje olarak nitelendirilen Sakarya Park projesinde kullanılacak kredinin Ocak ayı Meclis Toplantısı’nda görüşüleceğini açıkladı.

Sakarya Park'ın ihalesi 2013'ün ilk ayında gerçekleşecek!

Sakarya Park 120 dönüm alan üzerinde yükselecek, projede yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeterya, restoran, park ve spor alanları, amfi sinema, tiyatro, otopark yer alacak

Sakarya Söğütlü’ye yeni meydan yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Söğütlü’ye yeni bir meydan yapacaklarının müjdesini verdi.

Sakarya SGM Haberi

Sakarya SGM


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan’ı Sosyal Gelişim Merkezi’nde misafir etti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu’nun da yer aldığı ziyarette Davut Yüce, eğitim çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı.

Örnek proje SGM


Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal Gelişim Merkezlerimiz ülkemizin dört bir yanından büyük ilgi görüyor. Daha önce SGM binalarımız ziyarette bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kurmayları, bizlere Kocaeli’ne de bir SGM binası kazandırmak istediklerini belirtmişti. Şuan hizmete alındığını öğrendik. Bu gibi sosyal hizmetlerde birçok ilimize örnek olduğumuz için sevinçliyiz. “Sosyal Gelişim Merkezlerimiz, bünyesinde verilen kurslar, eğitimler, konferanslar ve hizmetlerle her yıl binlerce insanımıza hizmet...