27 / 04 / 2024

Sakarya Söğütlü’ye yeni meydan yapılacak!

 Sakarya Söğütlü’ye yeni meydan yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Söğütlü’ye yeni bir meydan yapacaklarının müjdesini verdi.



Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Söğütlü’ye yeni bir meydan yapacaklarının müjdesini verdi. Başkan Toçoğlu, “Söğütlü ilçe merkezinde yeni bir meydan çalışmasını hayata geçiriyoruz. Aydınlatmasıyla, modern çevre düzenlemesiyle, oturma grupları ve kafeteryasıyla yeni Söğütlü Meydanı’nın ihalesine çok yakında çıkıyoruz. Söğütlü’müze hayırlı olsun” dedi. 


Sakarya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yaptığı meydan çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Ferizli ve Karapürçek’te meydan çalışmaları yaparak ilçelere nefes aldıran meydanları Sakaryalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü’ye de yeni bir meydan kazandıracak. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, şehrin her yerinde vatandaşların daha mutlu olmalarını sağlayan hizmetleri hayata geçirdikleri için memnuniyet duyduklarını kaydetti. Başkan Toçoğlu, “Sakarya’mızın çok daha güzelleşmesi için çalışmalarımızı hızlandırdık, tüm ilçelerimize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Ferizli ve Karapürçek’te hayata geçirdiğimiz ilçe meydanları ilçelerimize nefes aldırdı. Akyazı çarşı merkezinde çok güzel bir çevre düzenlemesini Akyazılıların hizmetine sunduk. Arifiye meydan çalışması devam ediyor. Şimdi de Söğütlü ilçe merkezinde yeni bir meydanı Söğütlülülerle buluşturacağız” diye konuştu.



Örnek projenin ihalesi çok yakında

Söğütlü Meydanı’nın örnek bir proje olacağını kaydeden Başkan Toçoğlu, “Söğütlü Belediye Başkanımız Ertuğrul Özcan ile birlikte uyum içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Onların talepleri doğrultusunda ilçemiz yeni meydanına kavuşacak. Söğütlü Meydanı farklı ve örnek bir proje olacak. Aydınlatmasıyla, modern çevre düzenlemesiyle, oturma grupları ve kafeteryasıyla yeni Söğütlü Meydanı’nın ihalesine çok yakında çıkacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Geri Dön