17 / 05 / 2024

sakarya sokak yenileme projeleri

sakarya sokak yenileme projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta yenileme çalışmalarını başlattı. Bölgedeki çalışmanın ilk etabı kapsamında Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölüm araç trafiğine kapatıldı.

Sakarya Unkapanı Meydanı projesinin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Unkapanı Meydanı’nda başlattığı yenileme projesinin temeli atma töreni gerçekleşti. 

Sakarya Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin vitrininde yenileme çalışmalarımız hızla, Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada şehrin buluşma noktası olan Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının başladığını müjdeledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Sakarya-Kaynarca'da acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya-Kaynarca Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak...

Adapazarı-Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, Adapazarı-Sakarya Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Sakarya Demokrasi Meydanı 1. Etap'ın ihalesi 2 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı 1. Etap yenileme çalışmaları için 2 Mayıs Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Sakarya Spor Salonu'nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de!

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı yenileniyor!

Sakarya'da yer alan Tarihi Alicanlar Konağı'nda yenileme çalışmaları başladı, konak aslına uygun olarak restore edilecek.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

sakarya sokak yenileme projeleri Haberi

sakarya sokak yenileme projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta yenileme çalışmalarını başlattı. Bölgedeki çalışmanın ilk etabı kapsamında Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölüm araç trafiğine kapatıldı. Ön kazı işlemlerinin devam ettiği bölgede aynı zamanda kaldırım yenilemeleri de hayata geçiriliyor.


Trafik Alternatif Güzergahlardan

Daha önce başlatılacak çalışma kapsamında arterdeki ulaşımın alternatif güzergahlar kullanılarak sağlanacağı ifade edilmişti. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri güzergahta belirlenen noktalara gerekli işaret ve işaretçileri de konuşlandırdı. Araç sürücülerinin belirlenen alternatif yollara yönlendirildiği güzergahtaki ilk etap çalışmalarının ardından Şerefiye Camii ve Adapazarı Belediyesi bölgesini kapsayan alanda çalışmalar hayata geçirilecek.


Vatandaşlara Teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu çalışmanın kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri arasında kendisine has bir yer edineceği bilgisine de kamuoyu ile paylaşmıştı. Kaldırım yenilemeleri...