12 / 05 / 2024

Sakarya Taraklı yeni meydanı

Sakarya Taraklı yeni meydanı

Sakarya’nın tarihi merkezi Taraklı’ya yeni bir meydan kazandırılacak. İnşa edilecek yeni meydan projesi, ilçenin özgün mimari yapısı ile uyumluluk göstererek, yeşil alanları, oturma grupları ve aydınlatması ile Taraklı’nın simgesi olacak.

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Sakarya'ya yeni bisiklet yolu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bisikletli ulaşımı yaygınlaştıracak yeni bir projeyi daha hayata geçireceklerini müjdeledi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sakarya Karasu yeni yatırımlarla değerleniyor!

Karasu’da balık tutan vatandaşlara rastgele dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: “Karasu’ya değer katan yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Sakarya'ya yeni otopark projesi!

Sakarya Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atatürk İlköğretim Okulu’nun bulunduğu alana inşa edilecek otopark projesini sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Otopark projesinin 700 araç kapasiteli olduğu belirtildi.

Sakarya Taraklı yeni meydanı Haberi

Sakarya Taraklı yeni meydanı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçelerde hayata geçirilen meydan yapım ve düzenleme çalışmalarına bir yenisinin daha ekleneceğini müjdeledi. Başkan Toçoğlu, “Daha önce Arifiye, Akyazı, Karapürçek ve Ferizli ilçelerimize yeni meydanlar kazandırmış, şehrimizin vitrini Gar, Orhan Camii ve Yeni Camii meydanlarında örnek projeler hayata geçirmiştik. İnşallah yeni dönemde de Taraklı’da kapsamlı bir meydan düzenleme çalışması hayata geçireceğiz. Taraklı’ya hayırlı olsun” diye konuştu.


Mimariyle uyumlu


Hayata geçirilecek Taraklı Meydan Düzenlemesi ile ilgili bilgiler de veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Taraklı sahip olduğu tarihi dokusu ve kültürel mirası ile şehrimizin en önemli ilçelerinden biridir. Bu yüzden hayata geçireceğimiz meydan düzenlemesi de ilçemiz mimari yapısı ile uyumluluk gösterecek. Yeşil alanları, oturma grupları ve aydınlatması ile Taraklı’nın simgesi olacak örnek bir proje inşa edeceğiz. İnşallah kısa...