17 / 05 / 2024

sakarya Taşburun köprüsü

sakarya Taşburun köprüsü

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı tamamlanan Akyazı Yongalık ve Taşburun Köprüleri’yle ilgili açıklama yaptı, işte o açıklama....

Yeni Kömürhan Köprüsü 15 Aralık'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgede 16 ilin ulaşım ağını güçlendirmesi planlanan Yeni Kömürhan Köprüsü'nün 15 Aralık'ta açılacağının müjdesini verdi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çalışmalar 25 Ağustos’ta bitecek!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki onarım çalışmaları 25 Ağustos’ta tamamlanacak

Sakarya Taşburun ve Yongalık Köprüleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı tamamlanan Akyazı Yongalık ve Taşburun Köprüleri’yle ilgili açıklama yaptı, işte o açıklama....

Sakarya Adatepe Köprüsü hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karasu’da yapımı tamamlanan Adatepe Köprüsü’nün hizmete açıldığını belirtti.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Çanakkale 1915 Köprüsü, 2023 hedeflerinin mihenk taşı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsüyle ilgili, "Söz konusu köprü, 2023 ve devamındaki hedefleri yerine getirmede önemli bir mihenk taşı olacak." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü müşavirlik ihalesi 11 Mayıs'a ertelendi!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesimi, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri projesinin yapım dönemi müşavirlik hizmeti için 27 Mart'ta ihale yapılacaktı, ertelendi.

Çanakkale 1915 Köprüsü için geri sayım başladı!

Çanakkale 1915 Köprüsü için geri sayım başladı. Çanakkale Deniz Savaşları’nın yıldönümü olan 18 Mart’ta köprünün temelleri atılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını 10 kat artırdı!

Çanakkale 1915 Köprüsü’nün temeli 18 Mart’ta atılacak. Lapseki ve Gelibolu’da bekleyiş devam ederken projedeki her yeni gelişme arazi fiyatlarını artırıyor.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Çanakkale Köprüsü, 138 yıl önce projelendirilmiş!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün aslında 138 yıl önce projelendirildiği ortaya çıktı. Temeli 18 Mart'ta atılacak olan köprünün ihale süreci tamamlandı.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Çanakkale Köprüsü ihalesi onaylandı, inşaat başlıyor!

Dün ihale sonucu açıklanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatı 18 Mart'ta başlayacak. Çanakkale Köprüsü ihalesini Türk Kore ortak girişimi, Kore firması Daelim ve SK ile Türkiye'den Yapı Merkezi ve Limak'tan oluşan de ortak girişim grubu kazandı.

sakarya Taşburun köprüsü Haberi

sakarya Taşburun köprüsü


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı tamamlanan Akyazı Yongalık ve Taşburun Köprüleri’ne ilişkin açıklamalar yaptı. Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eli tüm ilçelerimizde hissedilmeye devam ediyor. Daha önce de birçok köprüyü hizmete almış, güvenli ve hızlı ulaşımı sağlamıştık. Şimdi de Akyazı Yongalık ve Taşburun Köprüleri’ni kullanıma sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.


Köprüler hizmete girdi

Zeki Toçoğlu, “Taşburun’daki hemşerilerimiz mevcut köprünün çok dar ve yetersiz olduğunu ifade etmiş, bizden yeni bir köprü talebinde bulunmuşlardı. Aynı şekilde Yongalık ve Ballıkaya Mahallelerinde yaşayan hemşerilerimiz de bir köprü ihtiyaçları olduğunu ifade etmişlerdi. Bizde hemen harekete geçtik. Kısa bir süre içerisinde de köprülerimizi hizmete aldık. İnşallah hemşerilerimiz köprülerden en güzel şekilde istifade edeceklerdir. Şehrimizin dört bir yanına modern çağın gerekliliklerine uygun köprüler...