02 / 05 / 2024

Sakarya ulaşım

Sakarya ulaşım

Basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda Toçoğlu, Kampüse yeni otobüs ve şehir merkezine katlı otopark müjdesi verirken, stat yerine çok katlı yapı inşa edilmesine karşı olduğunu söyledi.

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımları geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, resmi sosyal medya hesabından ulaşımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Toçoğlu Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımı müjdeleri verdi...

Sakarya'da ulaşım sorunu çözülecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin tamamında tüm hızıyla devam eden ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarına bir yenisini daha ekleyeceklerini açıkladı.

Güldeste Evleri ulaşım!

Güldeste Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Yazlık dereboyu mevkiinde, AVM' ye 1 kilometre mesafede yer alıyor. 3 blok şeklinde yükselen proje Sakarya İl'İ Serdivan İlçe' sinde bulunuyor.

Karasu Ekşioğlu City ulaşım!

Karasu Ekşioğlu City ulaşım bilgileri kapsamında proje Sakarya İl'i Karasu İlçe' sinde ormanın bittiği yerde, Sakarya Nehri’nin Karadeniz’le buluştuğu noktada yer alıyor. Projede toplam 400 adet daire bulunuyor.

Servi Stüdyoları ulaşım!

Toplam 192 adet stüdyo daireden oluşan projedeki daireler 27 metrekare alan olarak tasarlandı. Proje Savaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Servi Stüdyoları ulaşım bilgileri kapsamında Sakarya Üniversitesi' ne yakın bulunuyor.

SAÜ Kampüs ulaşım hattı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Sakarya Üniversitesi Kampüs ulaşım hattında yaşanan sorunların giderilmesi adına yeni bir çalışma başlatılacağını sosyal medya hesabı üzerinden öğrencilere müjdeledi.

Emin Evim Nefes ulaşım

Emin Evim Nefes ulaşım bilgilerine göre projenin; Sakarya’ya 70 kilometre, İstanbul’a ise 178 kilometre uzaklıkta yer aldığını söylemek mümkün. Satışların başladığı proje, Eminevim tarafından hayata geçiriliyor...

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi ulaşım!

Konutların satışlarına başlanan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi ulaşım bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şu şekilde: Barış Mahallesi Sakarya Caddesi Beylikdüzü/İstanbul. Projede 465 adet daire yer alıyor...

Makyol Yaşam ulaşım bilgisi!

Makyol İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Makyol Yaşam ulaşım bilgisi kapsamında projenin adres bilgileri şu şekilde : Barış Mahallesi Sakarya Caddesi Beylikdüzü / İstanbul - Türkiye...

Makyol Yaşam Evleri ulaşım!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanılabildiği Makyol Yaşam Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şu şekilde: Barış Mahallesi Sakarya Caddesi Beylikdüzü / İstanbul...

Sakarya ulaşım Haberi

Sakarya ulaşım

Ayrıca Adapazarı - İstanbul Treninin Gara gelmesi gerektiğini belirtirken, bu devirde orta hasarlı gibi bir sorununun olmaması gerektiğini dile getirdi. Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sakarya’ya ayrı bir ilgisinin olduğunu da sözlerine ekledi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz’ın da hazır bulunduğu toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Başkan Toçoğlu, 2014 yılında hayata geçirilen hizmetler ve yeni yılda şehre kazandırılması planlanan yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce’nin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Toçoğlu, ilk olarak gazeteciler ile birlikte Sosyal Gelişim Merkezi’ni gezdi.


Ulaşımda yeni hamleler

Kampüs ulaşımına iki açıdan bakmak lazım. Üniversiteye...