30 / 04 / 2024

sakarya üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu ekbina temeli

sakarya üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu ekbina temeli

Sakarya Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu’nun ek binasının temeli dün törenle atıldı. Törene Vali Mustafa Büyük, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, katıldı...

Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajı!

Ünal Yapı tarafından Sakarya ili Karasu ilçesi Aşağı Aziziye Mahallesi'nde yükselen Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Azur Konakları'nda daireler 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sivişoğlu İnşaat tarafından Sakarya ili Karasu ilçesinde denize 350 metre uzaklıkta konumlanıyor. Azur Konakları'nda daire fiyatları 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor. 

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022... 

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

SAÜ ekibi İzmir depremi raporunu açıkladı: Hasarlı ve yıkılan binalarda kolonlar zayıf!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerince İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin hazırlanan rapor, yapılarda ciddi duvar kırık ve çatlakları ile taşıyıcı eleman hasarları olduğunu ortaya çıkardı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili çalışma başlattı. Oluşturulan heyet İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek...

SAÜ'den İzmir depremi raporu!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin değerlendirme raporu yayımladı.

Yapıların deprem güvenliğini artıran kompozit malzeme geliştirildi!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) akademisyenlerinin geliştirdiği ve içerisinde çevre dostu bileşenlerin yer aldığı kompozit malzemeyle yapıların deprem güvenliğinin artırılması planlanıyor.

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

sakarya üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu ekbina temeli Haberi

sakarya üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu ekbina temeli


Sakarya Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu’nun ek binasının temeli dün törenle atıldı. Törene Vali Mustafa Büyük, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, katıldı. SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, ek binanın 13 dönümlük bir arazi içerisinde 3 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde kurulacağını belirterek, “MYO’da 9 derslik, 1 tam teşekkülle konferans salonu, 1 makine atölyesi, 1 kaynak teknoloji laboratuarı, 2 bilgisayar laboratuvarı, 1 kütüphane ve okuma salonundan oluşmaktadır. Üniversitemizin ek binasının en kısa zamanda hizmete girmesini temenni ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri üniversite ek binasının temelini attı.



Sakarya Yeni...