28 / 04 / 2024

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022... 



Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son inovasyonu Nef Arsa özelinde yeni projeleri için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Nef Arsa Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle ikinci emeklilik maaşına dönüşecek arsaların fiyatları belli oldu. 

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Dünyada bir ilki hayata geçirerek ‘hazır arsa’ modeline imza atan Nef, Şehirlerin gelişime açık noktalarında, yüksek gelir garantisi hedefleyen hazır arsaları Türkiye'nin geneline yayıyor. Nef Arsa Sakarya da bu projeler arasında dikkatleri çekiyor. 

Nef Arsa Sakarya projesinde arsa yatırımcıları aynı zamanda bir öğrenci rezidansına da sahip olabiliyor. Nef Arsa Sakarya ile Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında bir öğrenci rezidansı da hayata geçiriliecek. 

Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022...


Geri Dön