03 / 05 / 2024

Sakarya Uzunçarşının ihalesi ne zaman

Sakarya Uzunçarşının ihalesi ne zaman

Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşama ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir sürece girildiğini açıkladı. Toçoğlu, “Kısa süre içerisinde Uzunçarşı’nın yapım ihalesine çıkıyoruz” dedi.

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Sakarya Uzun Çarşı tarihi kimliğine kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzun ÇarşI'daki dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'da 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'daki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projede ikinci etap çalışmalarının başladığını belirtti.

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı'nın ihalesi tamam!

Restorasyon çalışmalarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarihi Alicanlar Konağı’nda yapılacak restorasyon çalışmalarının ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı'nın ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek Eski Reji Sokağındaki Tarihi Alicanlar Konağı'nın ihalesi gerçekleşti. İhalenin başkanlığını Destek Hizmetleri Daire Başkanı Recep Ören üstlendi.

Çerkezköy MOBESE Merkezi Binası'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ'da 2 milyon 324 bin TL'ye inşa edilen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası'nın ihalesi yapıldı. İhaleyi Ak Kardeşler İnşaat 1 milyon 789 bin Lira teklifle kazandı.

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

İFM Merkez Bankası binasının ihalesi ertelendi!

28 Şubat’ta açık ihalede tekliflerin alındığı İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası binasının ihalesi iptal edilerek ertelendi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörde başarının sırrını verdi!

İlk defa bir kadın gayrimenkul danışmanı olarak Dünya Birinciliği Ödülü’nü alan Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörde başarının sırrını verdi.

Sakarya Uzunçarşının ihalesi ne zaman Haberi

Sakarya Uzunçarşının ihalesi ne zaman


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşamayı sosyal medya hesabından takipleri ile paylaştı. Bölge için Adapazarı Belediyesi ve esnaf ile bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Toçoğlu, projenin karşılıklı diyalog ve işbirliğine dayanan bir yol haritası ile ilerlediğinin altını çizdi.


Esnafımızı Mağdur Etmeyeceğiz

Toçoğlu şu ifadelere yer verdi; “Şehrimizin tarihi değeri Uzunçarşı için çalışma başlattık. Adayı dönüştürecek ve şehrimizin markası haline getireceğiz. Kısa süre önce de açıkladık; bölgede bilirkişi marifetiyle belirlenen kamulaştırma bedellerini esnafımıza ödüyoruz. Hukuksal kaidelere bağlı, son derece programlı ve hassas bir istimlak süreci gerçekleştirdik. Bunu rahatlıkla ifade edebilirim. Projede yola çıkarken ne söylemişsek bugün de aynı hissiyatı taşıyoruz: ‘Esnafımızı asla mağdur etmeyeceğiz’”


Yapım İhalesi Gün Sayıyor

“Tarihi adadaki dönüşüm için paylaşmak istediğim güzel gelişmeye gelirsek… Kısa...