06 / 05 / 2024

Sakarya yaşam merkezi projesi

Sakarya yaşam merkezi projesi

Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi’nde ihale hazırlıklarının tamamlandığını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Seçim vaatlerimiz arasında yer alan Engelsiz Yaşam Merkezi Projemizde ihaleye çıkıyoruz." dedi

Sakarya'da 16 ilçeye yeni yaşam alanları yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre yeni yaşam alanları kazandırma hedefine dönük bir projede daha hazırlık çalışmaları tamamlandı.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi.

Sakarya Hendek Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Hendek Atatürk Parkı içerisinde hayata geçirilecek yeni yaşam merkezi projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nde son kat tabliyesi döküldü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi’nin yüzde 50'si tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi’nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ihalesine 3 teklif!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ihalesi tamamlandı. İhaleye 3 firma teklif sundu...

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin ihalesi yarın!

Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi’nde ihale hazırlıklarının tamamlandığını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Seçim vaatlerimiz arasında yer alan Engelsiz Yaşam Merkezi Projemizde ihaleye çıkıyoruz." dedi

Şanlıurfa Akçakale'ye yaşam merkezi yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde park ve inşaatlarda barınan yaklaşık bin 500 Suriyeli, belediye tarafından hazırlanan yaşam merkezine yerleştirildi. Akçakale Belediyesi, sığınmacılara tahsis ettiği tır garajını "İlk Adım Yaşam Merkezi"ne dönüştürdü.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

Sakarya yaşam merkezi projesi Haberi

Sakarya yaşam merkezi projesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi’nde ihaleye çıkacaklarını açıkladı. Bu konuda daha önce proje çalışmalarının devam ettiği açıklanmış, kısa süre içerisinde de ihaleye çıkılacağı belirtilmişti. Bu kapsamda başlatılan tüm hazırlıklar ise tamamlandı. Engelsiz Yaşam Merkezi yarın ihaleye çıkıyor. Başkan Toçoğlu, seçim vaatleri arasında yer alan bir projeyi daha hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Örnek Bir Proje Daha

Başkan Zeki Toçoğlu, “Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi için çalışmalar yaptığımızı ifade etmiştik. Bu konuda örnek projeleri inceledik.  Mimar kadromuz yurtdışı ve içinden benzer çalışmaları yakından gördüler. Gerekli analizleri yaptık. En uygun merkezi şehrimize kazandırmak adına kolları sıvadık. Arkadaşlarımız proje çalışmalarını tamamladılar. Şimdi de ihaleye çıkıyoruz. İhalemizin ardından yer teslimini gerçekleştirip, inşa çalışmalarını başlatacağız. Merkezimizi hızlı bir şekilde tamamlayıp örnek...