22 / 05 / 2024

Sakarya yeni yolları

Sakarya yeni yolları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki ziyaret programı kapsamında farklı ilçelerde görevli muhtarları Büyükşehir’de misafir etti.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı piyasayı hareketlendirdi! Ev sahipleri yüksek kira almak için yeni yollar arıyor! 

Konutunu yeni kiraya verecekler ‘İleride istediğim artışı yapamam’ diyerek zammı yolun başında yapmaya başladı. Boş dairesi olan kimi mülk sahipleri bu dönemde kiraları yükseltti, eski kiracısı olanlar da düşük fiyat sebebiyle evini satışa sundu. 

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Aksaray'da yeni imar yolları açılıyor!

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan bölgelerde yeni yollar açmak adına çalışmalarını devam ettiriyor. 

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Sakarya yeni hal kompleksinde 80 dükkan yer alacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da hayata geçirilen toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşaatını inceledi.

Manisa yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Çatalca Kaleiçi yeni yollarına kavuştu!

İlçede geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi Kaleiçi mahallesini de yeni yollarına kavuşturdu.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Sakarya yeni yolları Haberi

Sakarya yeni yolları


Farklı ilçelerde görevli muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sakarya 2023’e Türkiye’nin en hazır şehirleri arasında girecek. Altyapı, yollar, kültür sanat yatırımları, sosyal hizmetler, tarihi yapılar, çevre projeleri, doğal alanların korunması ve yaşatılması ve ulaşım alanında çok önemli hizmetler hayata geçmiş olacak. Ne yapıyorsak bilerek yapıyoruz. Sakaryamızı 2023’e hazırlıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki ziyaret programı kapsamında farklı ilçelerde görevli muhtarları Büyükşehir’de misafir etti. Toçoğlu, Aşağıdereköy Mahallesi Muhtarı Nevzat Ayvaz, İstiklal Mahallesi Muhtarı Mustafa Gül, Uzunköy Mahallesi Muhtarı Ali Ak, Soğuksu Muhtarı Emin Kula, Aktefek Muhtarı Ali Bayraktar ve Kayacık Muhtarı Mehmet Cebesoy ile mahalle grup yollarında sürdürülen çalışmaları değerlendirdi. Görüşmede muhtarlar Büyükşehir Belediyesi’ne hizmet teşekküründe bulundular.


Büyükşehir’den Mahallelere Destek

Ziyaretlerin ardından konuşan Başkan Toçoğlu, “Bugün Serpan,...