26 / 05 / 2024

Sakarya yeşilyurt içme suyu projesi

Sakarya yeşilyurt içme suyu projesi

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hendek Yeşilyurt İçmesuyu Artıma Tesisimizde arıtılan sağlıklı ve temiz içmesuyunu 15 kilometrelik hat ile Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerine ulaştıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

ŞOK’ta Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, 27 Eylül-3 Ekim tarihlerindeki yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü. İşte 27 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

TOKİ Tokat Yeşilyurt’ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Yeşilyurt projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Yeşilyurt TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Yeşilyurt TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları 6 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt'ta inşa edilen deprem konutlarının 6 ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında istenen cezalar belli oldu!

Kartal'da bulunan Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından yıkıldığı tarihe kadar olan dönemde Kartal Belediyesi'nde görevde bulunan 31 kişi hakkında dava açıldı.

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt 16 derslikli okul yaptırıyor!

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt ve ailesi, Samsun Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde, 16 derslikli okul inşa ettiriyor.

Malatya Yeşilyurt için riskli alan kararı!

Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Turgut Özal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kartal Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apatmanı'nın bulunduğu sokakta kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'nin inşa ettiği 105 dairenin sahipleri evlerine taşınmaya başladı...

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı ile ilgili soruşturma devam ediyor!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apartmanı ile ilgili dava devam ediyor. Dava kapsamında 39 kişiyle ilgili soruşturma sürüyor...

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu! 

Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak üzerinde bulunan 8 katlı Yeşilyurt Apartmanı çökmüş, 21 kişi yaşamını yitirmesine sebep olmuştu. Yeşilyurt Apartmanı yeniden inşa edildi, dairelerin anahtarları ev sahiplerine teslim edildi...

Sakarya yeşilyurt içme suyu projesi Haberi

Sakarya yeşilyurt içme suyu projesi

   

Yeşilyurt 3. Kısım İçmesuyu Hattı yapım çalışmalarının başladığını açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hendek Yeşilyurt İçmesuyu Artıma Tesisimizde arıtılan sağlıklı ve temiz içmesuyunu 15 kilometrelik hat ile Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerine ulaştıracağız. Hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, çalışmaların başladığı Hendek Yeşilyurt 3. Kısım İçmesuyu hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rüstem Keleş, “Şehrimizin tüm mahallelerini sağlıklı, temiz ve sürdürülebilir içmesuyu ile buluşturuyoruz. Hendek’e bağlı Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerine Yeşilyurt Arıtma Tesisimizden su ulaştıracağız. Bölgedeki çalışmalarımıza başladık, hızlı bir şekilde ilerliyoruz. İnşallah kısa sürede projemizi tamamlayacağız” şeklinde konuştu.


İki Mahalleye 2,5 Milyonluk Yatırım

2,5 Milyon liralık proje ile özellikle bölgede yaşanan bulanık ve yetersiz su sorununu çözeceklerini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş,...