18 / 05 / 2024

sakarya yol yenileme çalışmaları

sakarya yol yenileme çalışmaları

SASKİ, şehir genelinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt serim işlemlerine son sürat devam ediyor.

Sakarya KYK Yolu yenileniyor!

KYK ve diğer özel yurtlara ulaşımda kilit rolü olan arterde yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, ihtiyaç dahilinde benzer çalışmaları şehre kazandırmayı sürdüreceklerini söyledi.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya Unkapanı Meydanı projesinin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Unkapanı Meydanı’nda başlattığı yenileme projesinin temeli atma töreni gerçekleşti. 

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Sakarya Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin vitrininde yenileme çalışmalarımız hızla, Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada şehrin buluşma noktası olan Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının başladığını müjdeledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Sakarya-Kaynarca'da acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya-Kaynarca Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak...

Adapazarı-Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, Adapazarı-Sakarya Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

sakarya yol yenileme çalışmaları Haberi

sakarya yol yenileme çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), asfalt sezonunun açılması ile altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt serim işlemlerine başladı. Konuyla ilgili olarak SASKİ’den yapılan açıklamada, “Hava şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte şehir genelinde altyapı çalışmalarımızın tamamlandığı bölgelerde yol bakım ve asfalt serim işlemlerine başlanıldı. Bu kapsamda SASKİ olarak şehir genelinde 70 bin ton asfalt atılacaktır. Sağlam altyapı ile buluşan mahallelerimiz asfalt çalışmaları ile de sağlam bir üstyapıya kavuşacak” denildi.


Şehir için 70 bin ton asfalt

Açıklamanın devamında, “Kurum olarak şehrimiz için önemli altyapı projelerini hayata geçirdik. Söz konusu yatırımların bir kısmı devam ederken bir kısmı da tamamlanarak hizmete alındı. Altyapının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarıyla üstyapıyı da sağlam hale getiriyoruz. Çalışmalarımıza ilk olarak Erenler ve Arifiye ilçelerimizde başladık. Ekiplerimiz asfalt serim...