28 / 04 / 2024

Sakaryalı müteahhitler

Sakaryalı müteahhitler

Sakarya Müteahhitler Birliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda ortak çalışma yapacak.

Sakaryalı müteahhitlerden hasarlı bina çağrısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği'nin yeni yönetimi ilk basın toplantısında hasarlı binaların dönüşümü için ise vatandaşlara seslendi. Müteahhitler, "Sakarya'da hasarlı binaların dönüştürülmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Sakaryalı müteahhitler hizmet protokolünü imzaladı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Üyeleri ile birinci derece yakınları, göz sağlıkları için anlaşma yaptı. Sakarya Müteahhitler Birimi Derneği; özel bir göz hastane protokol imzaladı.

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüm ekibi kuracak!

Sakarya Müteahhitler Birliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda ortak çalışma yapacak.

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüme talip!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretin gündemini, Başkan Öztürk’ün müteahhitlere yaptığı kentsel dönüşümle ilgili çağrı oluşturdu.

Sakaryalı müteahhitler yasa bekliyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadir Savaş; seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, hükümetin en yakın zamanda müteahhitlik yasasını çıkarmasını umutla beklediklerini söyledi.

Türk Müteahhitler 9 ayda 15.3 milyar dolarlık iş yaptı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), 2015 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin İnşaat Sektörü Analizi'ni yayınladı. Rapora göre; 2015 yılının ilk 9 ayında, yurtdışında 15,3 milyar ABD dolarını bulan toplam 92 proje üstlenildi.

Müteahhitler tek parti iktidardan memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Müteahhitler seçim sonuçlarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Müteahhitler tek parti iktidarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. İşte, gayrimenkul sektörünün seçim sonrası yorumları....

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 1 Kasım seçim değerlendirmesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı 1 Kasım Seçim Değerlendirmesi yaptı. Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik reformların devreye alınması ve güven ortamının tesis edilmesidir.

Bornovalı müteahhitler hedef büyüttü!

Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aranın ardından kente katkı sağlamak maksadıyla Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Sakaryalı müteahhitler hizmet protokolünü imzaladı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Üyeleri ile birinci derece yakınları, göz sağlıkları için anlaşma yaptı. Sakarya Müteahhitler Birimi Derneği; özel bir göz hastane protokol imzaladı.

Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin!

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Atlanta’daki Türk- Amerikan Ticaret Odası ile yapılan anlaşma sayesinde ise orada yükselen inşaat sektörü için adımlar atılacak. Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin." dedi.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

Sakaryalı müteahhitler Haberi

Sakaryalı müteahhitler

 Sakarya Müteahhitler Birliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda ortak çalışma yapacak. Kentsel dönüşüm konusunda 'Elimizi taşın altına koymaya hazırız1 mesajını veren Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, önümüzdeki günlerde teknik ekipler oluşturarak çalışmalara başlayacaklarını duyurdu. 


Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetimi, Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü Uğur Korkmaz'ı makamında ziyaret etti. 


Görüşmede, inşaat sektörü ve kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı. 


İl Müdürü Uğur Korkmaz'a Sakarya Müteahhitler Birliği'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Murat Bayrak, Sakarya'nın büyümesi için tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 

Kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile birlikte çalışacaklarının altını çizen Bayrak, "Önümüzdeki günlerde teknik ekipler oluşturup, en kısa zamanda netice almak istiyor ve...