30 / 04 / 2024

Sakaryaspor Stadı ergün turan açıklaması

Sakaryaspor Stadı ergün turan açıklaması

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "İnşallah yılsonuna doğu bir sıkıntı olmazsa Sakaryaspor Stadyumunu Gençlik ve Spor Bakanlığına teslim etmiş olacağız!' dedi.

Ergün Turan Eskişehirspor Stadı'nı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir'de 35 bin kişilik stattaki çalışmaları inceledi.

Ergün Turan Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ tarafından Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi.

Mehmet Ergün Turan yeni Kocaeli Stadı'nı inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yeni Kocaeli Stadı inşaatında incelemelerde bulundu. Kocaeli’nin Alikahya mevkiinde yaptırılan 33 bin kişilik stat inşaatında incelemelerde bulunan Turan, yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan Karşıyaka Stadı'ndaki çalışmaları denetledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, idare yetkilileriyle birlikte Karşıyaka İlçe Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi.

Ergün Turan Karşıyaka Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkam Mehmet Ergün Turan, idare yetkilileriyle birlikte Karşıyaka İlçe Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi. Stat arazisini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Turan, mütahit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ergün Turan, Antalya Stadyumu'nun inşaatını inceledi!

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, yapımı tamamlanan Antalya'daki yeni stadyumda incelemelerde bulundu. Turan, 10 gün içinde stadın geçici kabulünü yapacaklarını kaydetti.

TOKİ Başkanı Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. Ergün, projeyi yürüten firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projenin Trabzon şehrine vizyon kazandıracağını söyledi.

Ergün Turan: İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan AA Finans Masası'na konuk olacak!

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

Ergün Turan, AA Finans Masası'na konuk olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

Ergün Turan Sivas'taki ekolojik stadı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas'ta yapımı devam eden "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nı inceledi. Turan 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatını gezerek yetkililerden bügi aldı.

Ergün Turan Sivas'ta kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sivas’ta 600 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin seyirci kapasiteli stadyum ve konut projeleri şantiyelerinde yerinde denetimler gerçekleştirdi. Turan, hastanenin 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Ergün Turan Erzincan'da TOKİ çalışmalarını inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin illerdeki şantiyeleri hakkında bilgiler verdi. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, göreve geldi günden itibaren yaklaşık 50 ili gezerek, TOKİ'nin yürüttüğü çalışmaları yerinde incelediklerini söyledi.

Sakaryaspor Stadı ergün turan açıklaması Haberi

Sakaryaspor Stadı ergün turan açıklaması

Turan, yaptığı açıklamada, TOKİ şantiyelerini gezmek amacıyla Sakarya'ya geldiklerini söyledi. Turan, devletin en büyük yatırımlarından birinin Sakaryaspor Stadı olduğuna işaret etti. 


Turan, Sakarya Stadyumu ve 16 stadın dünya ölçeğinde, UEFA kriterlerinde ve çok üstkonseptte yapıldığını vurgulayarak, son teknolojinin kullanıldığını anlattı. 

"BelkiAvrupa'da birçok statta olmayan özellikler var" ifadesini kullanan Turan, "Sakaryaspor Stadı da bunlardan bir tanesi. 25 bin kapasiteli seyir alanı gerçekten çok güzel. Gerçekten farklı ambiyansı olan bir stat. Başlangıcında zeminle alakalı bazı sorunlar vardı ama çözüldü. 


İnşallah yılsonuna doğru bir sıkıntı olmazsa Sakaryaspor Stadyum u-nu bakanlığımıza teslim etmiş olacağız" değerlendirmesinde bulundu. 


Sakarya Halk...