30 / 04 / 2024

Sakaryaspor Stadı yıl sonunda teslim edilecek

Sakaryaspor Stadı yıl sonunda teslim edilecek

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "İnşallah yılsonuna doğu bir sıkıntı olmazsa Sakaryaspor Stadyumunu Gençlik ve Spor Bakanlığına teslim etmiş olacağız!' dedi.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Giresun Çotanak Stadı yıl sonu tamam!

22 bin 28 seyirci kapasiteli Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı ve yıl sonunda yüzde 100 oranında tamamlanacak...

Malatya İnönü Stadı bu yıl yıkılacak!

1970 yılında kullanılmaya başlanan Malatya İnönü Stadı müsabakalara veda etti. Stadın bu yıl içinde yıkılması planlanıyor.

Tarihi Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılıyor!

Dönemin başbakanı İsmet İnönü tarafından 1936 yılında açılışı yapılan Ankara 19 Mayıs Stadı, 81 yıl boyunca Türk futboluna hizmet verdi.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılacak!

Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılıp yeniden yapılacak. 19 Mayıs Stadı'nın yıkım süreci için kulüplere tahsis edilen odaların boşaltıldı.

Ankara 06 Arena Stadı yıl sonu açılacak!

Mimar Bünyamin Derman'ın projesini çizdiği ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin Eryaman'da yaptırdığı stadın bu yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın temeli bu yıl atılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 19 Mayıs Stadı'nın bu yıl yıkılarak, yenisinin yapılacağını söyledi. Gökçek, " Ümit ediyorum ki bu yıl içinde temelleri atılır. Yeni stat birkaç yıl içinde de tamamlanacaktır." dedi.

Sivasspor Stadı açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Vali Gül: Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici" dedi.

Adana Stadı 2016 yılı sonunda hizmete girecek!

Adana’da yapımı süren 33 bin kişi kapasiteli yeni stat 2016 yılı sonunda hizmete girecek. İhale bedeli 106 milyon 950 bin TL olan stat UEFA standartlarında olacak.

Sakaryaspor Stadı Eylül'de açılacak!

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni yapılan stadın hızla ilerlediğini söyledi. Gürses, ''Eylül'ün ikinci yarısında Cumhurbaşkanımız Sakarya’ya gelerek stadın açılışını yapabilir” dedi.

Sakaryaspor Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Türk futboluna çok sayıda yıldız yetiştiren Sakaryaspor'un geçen yıl TOKİ tarafından inşaatına başlanan 28 bin kapasiteli yeni stadının yüzde 70'i tamamlandı. İnşaat çalışmaları süren stadın gelecek sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

Sakaryaspor Stadı yıl sonunda teslim edilecek Haberi

Sakaryaspor Stadı yıl sonunda teslim edilecek

Turan, yaptığı açıklamada, TOKİ şantiyelerini gezmek amacıyla Sakarya'ya geldiklerini söyledi. Turan, devletin en büyük yatırımlarından birinin Sakaryaspor Stadı olduğuna işaret etti. 


Turan, Sakarya Stadyumu ve 16 stadın dünya ölçeğinde, UEFA kriterlerinde ve çok üstkonseptte yapıldığını vurgulayarak, son teknolojinin kullanıldığını anlattı. 

"BelkiAvrupa'da birçok statta olmayan özellikler var" ifadesini kullanan Turan, "Sakaryaspor Stadı da bunlardan bir tanesi. 25 bin kapasiteli seyir alanı gerçekten çok güzel. Gerçekten farklı ambiyansı olan bir stat. Başlangıcında zeminle alakalı bazı sorunlar vardı ama çözüldü. 


İnşallah yılsonuna doğru bir sıkıntı olmazsa Sakaryaspor Stadyum u-nu bakanlığımıza teslim etmiş olacağız" değerlendirmesinde bulundu. 


Sakarya Halk...