29 / 04 / 2024

Sakaryaspor Stadı Eylül'de açılacak!

Sakaryaspor Stadı Eylül'de açılacak!

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni yapılan stadın hızla ilerlediğini söyledi. Gürses, ''Eylül'ün ikinci yarısında Cumhurbaşkanımız Sakarya’ya gelerek stadın açılışını yapabilir” dedi.



Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni yapılan stadın hızla ilerlediğini söyledi. Stat sponsorluğu ile ilgili ciddi bir çalışma başlattıklarını belirten Gürses; “Cumhurbaşkanımızın talimatı sonrası stat işleri daha hızlı ilerlemeye başladı. Eylülün ikinci yarısında Cumhurbaşkanımız Sakarya’ya gelerek stadın açılışını yapabilir” dedi.


Görüşe göre bilet

“Kombine konusunda çalışmamız var” diyen Gürses; “Tribünde seyircinin koltuğuna göre, görüş açısına göre bilet fiyatlandırması yapılacak. En düşük bilet 5 TL olacak. Buna göre yükselecek. Amacımız tamamen kombine satmak” dedi.


Açılış

“Çok pahalı bilet satmayacağız” diyen Başkan Gürses, sezon açılışı konusunda da son şampiyon Beşiktaş ile açılış maçı yapmak istediklerini ifade etti. Stadın konumu ve Beşiktaş’ın programına göre hareket edeceklerini söyleyen Gürses, sezona iyi başlamak için mücadele ettiklerini belirtti.



Yenigün


Geri Dön