28 / 04 / 2024

Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak!

Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın planladığı ve hayata geçirdiği Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak.



Samsun'un Atakum ilçesi Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın hayali olan tam teşekküllü hastanenin yapımı için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet binası olarak yapılan ancak Başkan Taşçı´nın girişimleriyle tam teşekküllü 200 yataklı hastaneye dönüştürülen binada Eylül ayından itibaren hizmet verilmeye başlanması planlanıyor. 


Atakum İlçesinin öncelikli eksiklerinden bir tanesinin, vatandaşların devlet imkanlarıyla sağlık hizmetleriyle buluşabileceği bir hastanenin olmaması olduğunu söyleyen Taşçı, “İlçemizde devlet hastanesi olmayışı büyük bir eksiklikti. Bu eksiklikten hareketle geçtiğimiz yıl başlattığımız girişimlerimiz sonucunda, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum EK Hizmet Binasının ilçemize kazandırılmasını sağladık. Sağlık Bakanlığı ile yapılan protokoller sonrasında, belediyemize ait bir binayı 10 yıllığına ve karşılıksız olarak tahsis ettik. İhaleleri yapılan, alt yapı çalışmaları hızla devam eden Eylül ayı itibariyle vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Bu ilçemiz adına önemli bir gelişmedir. Bu önemli gelişmenin öncüsü olmak bizim için büyük bir gururdur. Halkımıza, bu eksikliğin giderilmesi noktasında söz vermiştik. Verdiğimiz tüm sözler gibi bu sözümüzü de tutuyoruz” açıklamalarında bulundu.


Samsun Haber 


Geri Dön