27 / 04 / 2024

Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi 2017'de tamam!

Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi 2017'de tamam!

558 yataklı Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 yılında hastanenin kurdelesini keseceklerini ifade etti




AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, 14 başkan yardımcısı ve 17 ilçe başkanının katılımıyla Ankara'ya iki günlük ziyaret gerçekleştirdi. AK Partili yöneticiler, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Manisa için müjdeli haberler aldı. Manisa heyeti sırasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu ziyaret etti. 


"Manisa için çalışacaklar" 


AK Parti il teşkilatının her zaman olduğu gibi bundan sonra da Manisa için elini taşın altına koyacağını belirten Gürcan, "Tüm bakanlarımız, teşkilat başkanımız, milletvekillerimiz, Manisa'ya her türlü desteği vereceklerini belirttiler. Önceliğimiz Manisa'ya hizmettir. Bu doğrultuda tüm teşkilatımız olarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Seçimden seçime çalışan bir parti olmadığımızı herkes biliyor. Bakanlarımıza yaptığımız ziyaretler sırasında, çok güzel haberler aldık. Bunları sizlerle en kısa zamanda paylaşacağız. Manisa'yı 2016 yılında çok güzel hizmetler bekliyor. AK Parti hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Gece gündüz demeden bizlerde üzerimize düşen görevleri sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam" açıklamasını yaptı. 


Hastane 2017'de açılıyor 


Öte yandan, 558 yataklı Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 yılında hastanenin kurdelesini keseceklerini ifade ederek, hastanenin 200 milyon Avrooluk (640 milyon lira) bir yatırım bedelinin bulunduğunu ve Manisa için dev bir proje olduğunu söyledi. Manisa Şehir Hastanesi'nde standartların çok yüksek olacağını belirten YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, "Koğuş sistemi dediğimiz hasta odalarımız yok. Bizim odalarımızda suit dediğimiz, banyosu, WC'si olan, maksimum bir veya iki yataklı odalarımız var. 224 adet odamız tek kişilik. Geri kalanları da iki kişilik. Aynı anda 20 ameliyat yapılacak" diye konuştu. 



Yeni Asır


Geri Dön