15 / 05 / 2024

İsmail Gürses

İsmail Gürses

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni yapılan stadın hızla ilerlediğini söyledi. Gürses, ''Eylül'ün ikinci yarısında Cumhurbaşkanımız Sakarya’ya gelerek stadın açılışını yapabilir” dedi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Gcl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gcl Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güçlü tarafından kuruldu.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır İsmail Gören tarafından kuruldu.

'Kripto varlık fiyatları neden düşüyor? Borsa neden yükseliyor?'

Kripto varlıklardaki düşüş sürerken borsadaki yükseliş ise dalgalı bir şekilde devam ediyor. Ekonomist Uğur Gürses, bu iki yapıda da şu anda saadet zincirine benzer bir yapının oluştuğunu ve finansal okur yazarlığı olmayan yeni yatırımcı profilinin büyük balinalara yem olduğunu dile getirdi.

Flaş iddia: Yeni banknotlar mı geliyor?

Ekonomist Uğur Gürses, 500 ve 1000 TL'lik banknotlar basılacağını iddia etti.

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güllü tarafından kuruldu.

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gürses tarafından kuruldu.

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Gürses tarafından kuruldu.

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde İsmail Gürler tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Gürses açıkladı: 500 TL'lik banknotlar yolda!

500 ve 1000 TL'lik banknotların basılacağına dair iddialar giderek sesli bir şekilde söylenmeye başlarken ünlü Ekonomist Uğur Gürses'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

İsmail Gürses Haberi

İsmail Gürses

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni yapılan stadın hızla ilerlediğini söyledi. Stat sponsorluğu ile ilgili ciddi bir çalışma başlattıklarını belirten Gürses; “Cumhurbaşkanımızın talimatı sonrası stat işleri daha hızlı ilerlemeye başladı. Eylülün ikinci yarısında Cumhurbaşkanımız Sakarya’ya gelerek stadın açılışını yapabilir” dedi.


Görüşe göre bilet

“Kombine konusunda çalışmamız var” diyen Gürses; “Tribünde seyircinin koltuğuna göre, görüş açısına göre bilet fiyatlandırması yapılacak. En düşük bilet 5 TL olacak. Buna göre yükselecek. Amacımız tamamen kombine satmak” dedi.


Açılış

“Çok pahalı bilet satmayacağız” diyen Başkan Gürses, sezon açılışı konusunda da son şampiyon Beşiktaş ile açılış maçı yapmak istediklerini ifade etti. Stadın konumu ve Beşiktaş’ın programına göre hareket edeceklerini söyleyen Gürses, sezona iyi başlamak için mücadele ettiklerini...