16 / 05 / 2024

Sakaryaspor Stadı açılıyor mu

Sakaryaspor Stadı açılıyor mu

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni yapılan stadın hızla ilerlediğini söyledi. Gürses, ''Eylül'ün ikinci yarısında Cumhurbaşkanımız Sakarya’ya gelerek stadın açılışını yapabilir” dedi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Tottenham'ın yeni stadı bugün açılıyor! 

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı bugün hizmete açılıyor. Yeni stadın ilk maçı bugün oynanacak. 

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Timsah Arena yarın açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı dünyanın en heyecan verici 10 stadından biri olan Timsah Arena yarın açılıyor Görkemli bir törenle hizmete girecek olan stadın açılışındaki özel maçta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da forma giyecek

Güneş enerjili Antalya Arena Stadı açılıyor!

Çatısına yerleştirilen 13 bin metrekarelik güneş enerjisi paneli ile Türkiye'nin kendi enerjisini üreten tek stadı olacak Antalya Arena'nın açılışı için geri sayım başladı. İşte ayrıntılar...

Konya'da Down Sendromlular için Down Kafe açılıyor!

Down Sendromlular için Konya'da Kombassan Vakıf tarafından "Down Kafe" açılıyor.

Sakaryaspor Stadı açılıyor mu Haberi

Sakaryaspor Stadı açılıyor mu

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni yapılan stadın hızla ilerlediğini söyledi. Stat sponsorluğu ile ilgili ciddi bir çalışma başlattıklarını belirten Gürses; “Cumhurbaşkanımızın talimatı sonrası stat işleri daha hızlı ilerlemeye başladı. Eylülün ikinci yarısında Cumhurbaşkanımız Sakarya’ya gelerek stadın açılışını yapabilir” dedi.


Görüşe göre bilet

“Kombine konusunda çalışmamız var” diyen Gürses; “Tribünde seyircinin koltuğuna göre, görüş açısına göre bilet fiyatlandırması yapılacak. En düşük bilet 5 TL olacak. Buna göre yükselecek. Amacımız tamamen kombine satmak” dedi.


Açılış

“Çok pahalı bilet satmayacağız” diyen Başkan Gürses, sezon açılışı konusunda da son şampiyon Beşiktaş ile açılış maçı yapmak istediklerini ifade etti. Stadın konumu ve Beşiktaş’ın programına göre hareket edeceklerini söyleyen Gürses, sezona iyi başlamak için mücadele ettiklerini...