28 / 04 / 2024

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...



Göztepe'nin, 26 Ocak'ta Beşiktaş'la oynayacağı maçta kavuşmaya hazırlandığı yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde maraton tribününün koltuk montajı da bitirildi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, 219 milyon 800 bin TL'ye mal olan stat, iç inşaat bittikten sonra TFF onayıyla açılacak.

 

Göztepe nin yeni stadı 26 Ocak ta açılıyor! 

 

Göztepe'nin Süper Lig'de 26 Ocak'ta Beşiktaş'la oynayacağı ikinci yarının ilk iç saha maçında kavuşmaya hazırlandığı yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde maraton tribününün koltuk montajı da tamamlandı.

 

Göztepe nin yeni stadı 26 Ocak ta açılıyor! 

 

Tasarımını geçen aylarda taraftarın sosyal medya oylamasıyla belirlediği tribünde kulübün kuruluş tarihine ithafen, "19GÖZTEPE25" yazısı bulunuyor. Göz-Göz'ün 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadında elektronik bilet bariyerleri ve kamera sistemlerinin montajı da devam ediyor.

 

Göztepe nin yeni stadı 26 Ocak ta açılıyor! 

 

Futbol Federasyonu onaylayana kadar cadde tarafındaki kale arkası tribüne de geçici koltuk montajının yapılacağı statta iç işçilik ve peyzaj çalışmaları sürüyor.

Çatısındaki yürüyüş yolu ve birçok özelliğiyle Türkiye ve Avrupa'da eşsiz olup 219 milyon 800 bin TL'ye mal olan stadın, iç inşaatı bittikten sonra Futbol Federasyonu yetkililerinin onayıyla açılışı gerçekleşecek. Stadın yapımı süren ticari alanları ise bu yıl içinde tamamlanacak. Statta daha önce kaba inşaatlar, çimlendirme, hibrit işlemi ve ışıklandırma çalışmaları bitirilmişti.

Göztepe'nin yeni stadında son durum!

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!


Geri Dön