28 / 04 / 2024

Esenyurt Atatürk Bulvarı Eylül ayında trafiğe açılıyor!

Esenyurt Atatürk Bulvarı Eylül ayında trafiğe açılıyor!

İnşaat sektörünün önce firmalarından Pusula İnşaat’ın 4 projesinin yer aldığı Atatürk Bulvarı 2013 Eylül ayı sonunda trafiğe açılıyor. Beylikdüzü-Esenyurt (Kıraç) arasındaki anayolun açılmasıyla, Beylikdüzü ve Esenyurt arasındaki trafiğin hafifletilmesi



Toplamda 3 km’lik uzunluğa sahip Atatürk Bulvarı üzerindeki 4 projenin sahibi olan Pusula İnşaat’ın 144 ticari alanı satışa sunuldu. Pusula İnşaat’ın  Atatürk Bulvarı üzerinde olan Rüya Yaşam,Rüya Konakları,Rüya Prestij ve Nefes Residance projelerinde toplam 3500 konutu bulunuyor.  Atatürk Bulvarı’na 36 metre cephe mesafesinde bulunan ticari alanlar her türlü ihtiyaca yönelik olarak tasarlandı. Ticari alanların bulvarda tek olması ve 50.000 kişilik bir nüfus ihtiyacına cevap verecek  nitelikte olmasından dolayı  yatırımcılarına 2 kez kazandırması amaçlandı. Ticari alanların kurumsal kiralamaları devam ederken yatırımcıya kiracısıyla hazır yatırım fırsatı sunuluyor. Atatürk Bulvarı üzerinde yapılacak bir özel okul ve devlet üniversitesi  de ticari alanlara ilave değer katıyor.


Abdullah Gül Parkı’na ve metro durağına 300 metre, metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde olan projenin, E-6 ve Bahçeşehir bağlantı yolları bulunuyor. İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Park’a ve Tüyap fuar merkezine 1 km mesafede olan Atatürk Bulvarı üzerindeki ticari alanlar yatırımcı için kaçırılmayacak bir fırsat.



Geri Dön