01 / 05 / 2024

Pusula İnşaat esenyurt

Pusula İnşaat esenyurt

Pusula İnşaat 3 yıldan sonra Beylikdüzü’de dev bir proje ile geri dönüyor. 30 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek Pusula İnşaat Beylikdüzü projesi konut, AVM ve otelden oluşacak…

Esenyurt Atatürk Bulvarı Eylül ayında trafiğe açılıyor!

İnşaat sektörünün önce firmalarından Pusula İnşaat’ın 4 projesinin yer aldığı Atatürk Bulvarı 2013 Eylül ayı sonunda trafiğe açılıyor. Beylikdüzü-Esenyurt (Kıraç) arasındaki anayolun açılmasıyla, Beylikdüzü ve Esenyurt arasındaki trafiğin hafifletilmesi

Rüya Konakları Esenyurt projesinin son hali!

Pusula İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Rüya Konakları projesinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi çekti...

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Innovia 4'ün inşaatı durdu! 5 bin mağdur var!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projede çalışan bütün işçilerin işten çıkarıldığı bildirildi.

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Güray İnşaat Esenyurt'ta karma proje inşa edecek!

Akkoza projesinin ortaklarından Güray İnşaat, Esenyurt'ta 228 rezidans daire, 150 ofis ve 20 dükkandan oluşan yeni bir projeye başlıyor...

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

Bulvar Home Esenyurt iletişim!

Bulvar Home Esenyurt iletişim için satış ofisiyle 0212 854 11 04 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Pusula İnşaat imzası taşıyan proje 292 konut ve 32 mağazadan oluşuyor.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Pusula İnşaat esenyurt Haberi

Pusula İnşaat esenyurt

Pusula İnşaat 3 yıl önce bıraktığı Beylikdüzü’ne dev bir proje ile geri dönüyor.  Konut, otel ve AVM birimlerinden oluşan Pusula İnşaat Beylikdüzü projesi 2014’ün sonlarına doğru satışa çıkacak.


Toplam 200-250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilecek olan proje Beylikdüzü’nde E-5’e yakın bir konumda yükselecek. Firma projeye 2014’ün sonlarına doğru start vermeyi planlıyor. 


İkinci bir “Rüya”daha 

Pusula İnşaat’ın bir diğer yeni projesi de Esenyurt’ta başlayacak. Rüya Prestij Residence 2 adıyla lanse edilecek olan proje Rüya Prestije yakın konumda yer alacak. 


Toplam 300 daireden oluşacak olan Esenyurt Rüya Prestij Residence 2 projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alacak. Projede konutların yanı sıra 13 adet de dükkan yer alacak. Pusula İnşaat Rüya Prestij Residence 2 projesini Ocak 2014’te satışa çıkaracak. 


Şengül...