06 / 05 / 2024

Sakaryaspor Stadyumu yıl sonunda teslim edilecek

Sakaryaspor Stadyumu yıl sonunda teslim edilecek

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "İnşallah yıl sonuna doğru bir sıkıntı olmazsa Sakaryaspor Stadyumu'nu Gençlik ve Spor Bakanlığına teslim etmiş olacağız" dedi.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Bitlis Ahlat Şehir Stadyumu'nun çevresi yenileniyor!

Bitlis’in Ahlat Şehir Stadyumu’nun çevresinde ve iç kısımlarında başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakaryaspor Tesisleri 30 Eylül'de açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor altyapısına hediye edilen Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri resmi açılış için gün sayıyor. Tesislerin 30 Eylül'de açılması planlanıyor.

KSK Stadyumu'nun yapılması önündeki engel kalktı mı?

Karşıyaka Yalı'da yıkılan eski stat alanı üzerine 15 bin kişilik yeni KSK stadyumu yapılmasının önündeki mülkiyet engeli kaldırılamadı.

1940 yılında İnönü Stadyumu'nun temeli atılmış!

1940 yılında Dolmabahçe'de şehir stadı olarak inşa edilecek olan İnönü Stadyumu'nun temeli Vali Lütfi Kırdar tarafından atılmış. Vali Lütfi Kırdar, yaptığı konuşmanın sonunda, stada 'İnönü Stadyumu' adı verildiğini açıklamış.

1939 yılında İnönü Stadyumu'nun planı hazırlandı!

1939 yılında Dolmabahçe'de inşa edilecek İnönü Stadyumu'nun planı İtalyan Mimar Vietti Violi tarafından hazırlanmış. Şeref Tribünü'nünün de yer alacağı stadyum 20 bin kişi kapasiteli olarak planlanmış.

1939 yılında İnönü Stadyumu 700.000 liraya mal olacak!

1939 yılında Vali Lütfi Kırdar döneminde Dolmabahçe Gazhanesi'nin ve Istabl-ı Amire binalarının bulunduğu yere yapılacak olan, bugün Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kulladığı, İnönü Stadyumu 700 bin liraya mal olacakmış.

Yeni Sakarya Stadyumu'nun yüzde 50'si tamamlandı!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor’un yeni stadının yüzde 50’lik kısmı tamamlandı. 106 milyon TL harcanan stadyumda açık otopark, çocuk Oyun alanları, fuaye, büfe ve sosyal alanlar da bulunacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ismi değişti!

Fenerbahçe'nin Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası stadının yeni ismi belli oldu. Sarı lacivertlilerin stadyumu bundan sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacak.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na yenileme kararı!

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi, Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun yenilenmesi kapsamında belediyeye ait 1406 metrekarenin stat ve otopark tesislerinin yapılabilmesi için muvafakat verdi.

Sakaryaspor Stadyumu yıl sonunda teslim edilecek Haberi

Sakaryaspor Stadyumu yıl sonunda teslim edilecek

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "İnşallah yıl sonuna doğru bir sıkıntı olmazsa Sakaryaspor Stadyumu'nu Gençlik ve Spor Bakanlığına teslim etmiş olacağız" dedi.


Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ şantiyelerini gezmek amacıyla Sakarya'ya geldiklerini söyledi. 


Hendek ilçesindeki devlet hastanesini 1,5 aya kadar teslim edeceklerini belirten Turan, "Karasu'daki hastanemizin de geçici kabulleri yapıldı. 15-20 güne kadar Sağlık Bakanlığına teslimini yapacağız. Sapanca Devlet Hastanesi de bitti. O da halkımızın hizmetine girecek" diye konuştu. 


Turan, devletin en büyük yatırımlarından birinin Sakaryaspor Stadı olduğuna işaret ederek, Gençlik ve Spor Bakanlığının isteği doğrultusunda Türkiye'de 16 stadyumun inşaatını sürdürdüklerini kaydetti. 


Statların koltuk kapasitesinin yaklaşık 400-412 bin olduğu bilgisini veren Turan, sözlerini şöyle sürdürdü: 


"Bu statlarla Türkiye'de belki de cumhuriyet tarihinde yapılmış toplam yatırımdan daha fazla yatırım, son 3-4 yıl...