04 / 05 / 2024

Saklıkent Kanyonu artık daha güvenli

Saklıkent Kanyonu artık daha güvenli

Seydikemer'de bulunan ve her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Saklıkent Kanyonu'nda güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Gözlem istasyonu, sığınma terasları ve erken uyarı sistemleri önlemlerden bir kaçı...

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanı koruma altına alındı!

Antalya İli, Kaş İlçesi'nde bulunan Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanının Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Ankara Polatlı'da Saklıkent Konutları'nın temeli atıldı!

BK Konut Yapı, Polatlı'da inşaat sektörüne adım atarak ilk projesi olan Saklıkent konutlarının temelini attı. Kırtızlar Un Sanayi Fabrikası sahibi Birol Kırtız Polatlı'ya yeniş yaşam alanları kazandırmayı hedefliyor.

Antalya Saklıkent'e yatırım müjdesi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak Saklıkent'e yatırım yapmak için kendilerine yer tahsis edilmesini istedi.

Muhittin Böcek'ten Saklıkent'e yatırım müjdesi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Saklıkent’e incelemelerde bulundu. Başkan Muhittin Böcek, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte yapacakları yatırımlar hakkında kooperatif üyelerini bilgilendirdi.

Antalya Saklıkent yolu onarılacak!

Antalya başta olmak üzere Türkiye için çok önemli bir kayak merkezlerinden birisi olan Saklıkent’in bozuk yolu onarılacak. Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü Ağustos ayı içinde çalışmalara başlayarak yolu 100 günde tamamlayacak.

Liv Yapı Kale Kent satılık daire!

Liv Yapı Kale Kent satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Birinci etap teslimleri bu yıl sonunda gerçekleşecek olan proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Saklıkent Kanyonu'nu 10 bin kişi ziyaret etti!

Muğla 'nın Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu 'nu Ramazan Bayramı tatilinin iki gününde yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti.

Saklıkent’teki HES projesi durduruldu!

Danıştay 14’üncü Dairesi, Muğla’nın Fethiye ve Antalya’nın Kaş ilçe sınırlarındaki Saklıkent’te HES projesi için verilen ’ÇED olumlu’ kararının yürütmesini durdurdu.

Saklıkent HES projesinin ÇED olumlu kararının yürütmesi durduruldu!

DANIŞTAY 14’üncü Dairesi, Muğla’nın Fethiye ve Antalya’nın Kaş ilçe sınırlarında yer alan, önemli bir turizm merkezi ve doğal cennet olarak nitelendirilen Saklıkent’te HES projesi için verilen ’ÇED olumlu’ kararının yürütmesini durdurdu.

Sağlam Tapu artık tüm Türkiye'de!

Gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu ve lideri konumunda bulunan FU Gayrimenkul’ün emlak alımlarında son tüketiciye danışmanlık sağlayacağı yeni hizmeti “SAĞLAM TAPU” artık tüm Türkiye'de...

Beylikdüzü Kale Kent satılık ev!

İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında yapılacağı proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kale Kent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Saklıkent Kanyonu artık daha güvenli Haberi

Saklıkent Kanyonu artık daha güvenli

Seydikemer'de bulunan ve her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Saklıkent Kanyonu'nda güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. İşletme hakkı Seydikemer Belediyesi'nde olan kanyonda aydınlatma çalışmalarının yanı sıra gözlem istasyonu, sığınma terasları ve erken uyarı sistemleri yerleştiriliyor. 


Temmuz ayında gerçekleşen sel felaketi sonrasında Saklıkent Kanyonu'nda sele yakalanan 2 kişi hayatını kaybetmişti. Çok sayıda kişinin de ölümden döndüğü olay sonrasında kanyon güvenliği yeniden şekillendirildi. 


Her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği kanyonunun güvenli hale getirilmesi amacıyla geniş kapsamlı güvenlik tedbirleri alınıyor. Çalışmalar kapsamında 18 kilometrelik kanyonun başladığı zirveye kurulacak gözlem ve sıvı seviyesi kontrol merkezi ile dağlardaki bulutlanmalar ve yağışlar gözlemlenebilecek. 


Buradan alınacak verilerle kanyon içerisine kurulacak anons sistemi ile de ziyaretçiler uyararak tahliye işlemini başlatılacak. Ayrıca, kanyon içerisine sığınma terasları gibi güvenli bekleme noktaları...