08 / 07 / 2024

Sakura Parkı son durum

Sakura Parkı son durum

Mersin’in merkez Yenişehir Belediyesi ile Japonya Sakura Vakfı, ilçede ‘Sakura Parkı ‘ oluşturacak. Dünyaca ünlü ve muhteşem görünüşlü ‘sakuralar’, çok kısa ömürlü de olsa bundan böyle Yenişehir’i de süsleyecek.

Yalova Sakura Park’ın 2. etabı 12 ay vade fırsatıyla satışta! 

APEC Living’in Yalova’da inşa ettiği Sakura Park 2, kişiye özel ödeme seçenekleri ile 12 ay vade imkanıyla satışta.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları...

Sakura Park’ta yüzde 20 indirim, hemen teslim, hemen tapu!

Yalova’da yaşamın başladığı ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yıl sonuna kadar geçerli yüzde 20 indirim fırsatı. Ağustos ayı fiyatlarının geçerli olacağı kampanyada 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla villa sahibi olmak için son gün 31 Aralık.

Sakura Park’ta yaşam başladı!

Yalova’nın ilk ve tek country projesi Sakura Park’ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1 ,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park’ta 72 ünite yer alıyor.

Yalova Sakura Park'ta yaşam başladı!

Yalova'nın ilk ve tek country projesi Sakura Park'ta yaşam başladı. 40 bin metrekare proje alanında 2+1,bahçe dubleks ,ikiz villa,müstakil villa ve konak tipi villanın yer aldığı Sakura Park'ta 72 ünite yer alıyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Toplam 11 istasyonun yer aldığı Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattı projesinin ilk durağı Göztepe 60.Yıl Parkı son durağı ise Kazım Karabekir istasyonu olacak.

Olimpa Park: Son daireler için avantajlı teklifler!

Bütçeye ve ödeme şekline göre özel avantajlar sunan Olimpa Park Plus, %30 Peşin 36 Ay 0 Faiz ve 120 Aya Kadar Vade fırsatıyla sizleri Başakşehir’in merkezinde yaşamaya davet ediyor.

Nurol Park bahar fırsatı için son gün 4 Mayıs!

Satış süreci devam eden Nurol Park bahar fırsatı için son gün 4 Mayıs. Daire fiyatlarının 381 bin TL'den başladığı proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Atatürk Kent Parkı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Manisalıların hizmetine kazandırılan Atatürk Kent Parkı’nın açılışına kısa bir süre kaldı. 3 Nisan’da gerçekleştirilecek olan görkemli açılış öncesinde, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Atatürk Kent Parkı’nda son hazırlıklar yapılıyor.

Brooklyn Park projesinde son durum ne?

Selimoğlu'nun hisselerini yabancı ortağa satma haberlerinin ardından Kadıköy Belediyesi'nden de imza atma girişimi gündeme yeniden geldi. İşte Brooklyn Park ve Brooklyn Life Projelerinde son durum...

Başakşehir Kayaşehir Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı son durum!

Başakşehir - Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı projesi bakanlıktan onay bekliyor. Ek hatla birlikte 15,41 kilometre uzunluğundaki tramvay hattı projesinin güzergahı ve son durumu...

Sakura Parkı son durum Haberi

Sakura Parkı son durum


Japonya’da süs amaçlı yetiştirilen ve meyve vermeyen kiraz ağaçlarının ‘sakura’ olarak isimlendirilen çiçekleri Mersin’de de açacak. Yenişehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yenişehir Belediyesi sınırları içerisinde ’Sakura Parkı’ oluşturulacak. Japonya Sakura Vakfı Başkanı Wakisaka Takashi ve Yönetim Kurulu Üyesi Makaiyama Seiji, Mersin’e gelerek, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç ve Mersin Türk Japon Dostluk Derneği Başkanı Süleyman Cengiz ile birlikte ’Sakura Parkı’ oluşturulması konusunda görüşmelerde bulunarak çalışmalara başladılar.


Yenişehir’deki yeşil alanları gezme fırsatı bulduğunu, özellikle belediyenin ‘Şifalı Bitkiler Parkı’na hayran kaldığını belirten Sakura Vakfı Başkanı Takashi, Japonya’da bu tür alanların çok fazla rağbet gördüğünü söyledi. ’Sakuralar’ın, süs amacı ile yetiştirilen kiraz ağaçlarının çiçeklerine verilen isim olduğunu dile getiren Wakisaka, “1 hafta-10 gün arasında ömrü olan sakuralar meyve vermez. Japonlar için çok...