19 / 05 / 2024

Yalova Sakura Park’ın 2. etabı 12 ay vade fırsatıyla satışta! 

Yalova Sakura Park’ın 2. etabı 12 ay vade fırsatıyla satışta! 

Firma: APEC Gayrimenkul

Proje: Sakurapark Yalova

APEC Living’in Yalova’da inşa ettiği Sakura Park 2, kişiye özel ödeme seçenekleri ile 12 ay vade imkanıyla satışta.



APEC Living tarafıdan Yalova'da inşa edilen Sakura Park 2, 12 ay vade imkanıyla satışta. Yalova’da benzersiz bir yaşam ve yatırım fırsatı sunan Sakura Park 2, 11 bin 776 metrekare alan üzerinde 32’si villa, 36’sı dubleks daire olmak üzere 68 konuttan oluşuyor.

Projede büyüklükleri 130 ile 160 metrekare arasında değişen 2+1 dubleks daireler, 130 ile 167 metrekare aralığında 3+1 dubleks daireler, 196 ile 275 metrekare aralığında 3+1 tripleks villa ve 226 ile 262 metrekare aralığında 4+1 tripleks villa seçenekleri yer alıyor.

Peşin, vadeli ve banka kredili ödeme seçeneklerinin uygulandığı Sakura Park 2’deki hemen teslim ev seçenekleri, yeni yaşamına hızlıca başlamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Ayrıca Sakura Park 2’den 12 ay vade imkanıyla dubleks daire veya teslim tarihine göre vadelendirme kolaylığıyla villa sahibi olmak mümkün.

Yalova Sakura Park’ın 2. etabı 12 ay vade fırsatıyla satışta! 

SAKURA PARK SOSYAL ALANLAR NELER?

Kalite tutkunlarına modern, şık, ayrıcalıklı ve depreme karşı güvenli bir yaşamın kapılarını aralamak için projelendirilen Sakura Park 2, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Hafif çelik teknolojisinin sağladığı güvenli mimarisi, modern tasarımı, zengin sosyal alanları ve yemyeşil doğasıyla öne çıkan proje, büyük şehirlerden ve deprem riskinden uzak, doğayla iç içe, sakin bir yaşam arayan yerli ve yabancı pek çok konut alıcısının ilk tercihi oluyor. Geniş yeşil alanlarıyla göz dolduran Sakura Park 2’nin 4 bin metrekareye yayılmış sosyal alanlarında açık
kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, hamam, sauna, basketbol ve voleybol sahası gibi pek çok donatı yer alıyor.

SAKURA PARK NEREDE?

Doğallığı, güvenli ve sakin yaşam koşullarının yanı sıra İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlere kolayca ulaşım imkanı bulunan bir bölgede yer alan Sakura Park 2, aynı zamanda prestijli okullar, hastaneler, AVM’ler ve 5 yıldızlı otellere olan yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Yalova’nın merkezine 3 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 60 kilometre, Yalova Devlet Hastanesi’ne 5 kilometre, Osmangazi Köprüsü’ne 30 kilometre, Çınarcık’a 14 kilometre, İDO Feribot İskelesi’ne 3 kilometre mesafede yer alan Sakura Park 2’den İstanbul’a Osmangazi Köprüsü üzerinden ulaşmak 1 saat, feribotla ulaşmak ise sadece 45 dakika sürüyor.

WEB: https://sakuraparkyalova.com/

TEL: 444 31 24

Tema İstanbul projesi için start verildi! Halkalı'ya 402 odalı yeni otel geliyor!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta 9 milyon 300 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 8 ay sonra!

 


projeye sor



Geri Dön