03 / 05 / 2024

Salem Abdellah

Salem Abdellah

Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi, Salem Abdellah, Ali Sabrah Galal Abdellah tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Esenyurt, Papatya Residence'ta kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Abdullrrahman M. Nashnousa, Kumana Mohamed Nashnoush ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Oussama Ben Salem tarafından kuruldu.

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Ahmed ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Salem M S Y S Alabduljader tarafından kuruldu.

Jabal Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hamawi, Omran Fervati ve Salem Belal ortaklığında kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Global Gate İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Gate İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamil Salem Mousa Makableh tarafından kuruldu.

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile S.M Hameed Alkbeish tarafından kuruldu.

HB İnvestments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

HB İnvestments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hani Salem Abdullah Basalamah tarafından kuruldu. 

Y Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y Emlak İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Saleem Salem Heraytani tarafından kuruldu.

Alrawabet Turizm ve Gayrimenkul Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alrawabet Turizm ve Gayrimenkul Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mkhd Makher Vanlı ve Salem Alsuleman ortaklığıyla kuruldu.

Salem Abdellah Haberi

Salem Abdellah

Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi, Salem Abdellah, Ali Sabrah Galal Abdellah tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Salem Grup Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKSTİL: 1- Her Türlü Tekstil ürünleri, fason dikimi, kesimi,alım-satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapar 2-Her türlü baskı işleri yapmak, 3-Her türlü kumaş alımı, satışı, ithal, ihracı ve imalatını yapmak, 4-Hertürlü gıda maddeleri alımı, satışı ithal ve ihracını yapar, 5-Şirket konusu ile ilgili, ticari ve sınai firmalara, danışmanlık hizmeti  verebilir, faaliyeti ile ilgili konularda ticari sınai teknik  müşavirlik yapabilir. Bu işlerle ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında büro ve temsilcilikler açabilir. 6-Şirket konusu ile ilgili  mümessillik komisyonculuk yapabilir. Amacının gerçekleşmesi için iştigal konusu içine giren her  türlü yurt içi ve yurt...