18 / 05 / 2024

Salem Ahmed Shibani

Salem Ahmed Shibani

Sade Taahhüt Proje ve İnşaat Anonim Şirketi, Ferhat Pazarbaşı, Salem Ahmed Shibani tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 21 Haziran'da kuruldu

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Enterprıses Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed Ahmed ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile S.M Hameed Alkbeish tarafından kuruldu.

Ecir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile M.Rezk Mohamed Gomaa Elhabashı, H.Arafat Mohamed Abouelnaga, R. AbdelrahmanSayed Ahmed Attıa ve M. Abdelmonem Salem Awadalla ortaklığında kuruldu. 

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Hijaz İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Hijaz İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Salem Ahmed Sahab tarafından kuruldu. 

Ahmed Esat Efendi Cami restorasyonunda yanlış uygulama!

İstanbul Kuzguncuk’ta Boğaz’ın kayıkçılarına özel yaptırılan tarihi Üryanizade Ahmed Esat Efendi Cami’nin kayıkhanesi restorasyon sonrası betonla kapatıldı, uzmanlar ‘kabul edilemez’ dedi...

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi A. Mohamed A. Alsherif, A. Ahmed Hassan Ahmed Monsour, Ahmed Gaber Salem Saıj Ahmed, M. Mostafa Kamak M. Abdelaal ve M. Sayed Abdou Shaaban ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Salem Ahmed Shibani Haberi

Salem Ahmed Shibani

Sade Taahhüt Proje ve İnşaat Anonim Şirketi, Ferhat Pazarbaşı, Salem Ahmed Shibani tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 21 Haziran'da kuruldu.Sade Taahhüt Proje ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde veya dışında gerekli izinleri almak şartı ileelektrik enerjisi üretim tesisi kurmak işletmeye almak satın almak kiralamak üretilen veya başka üreticiden alınan elektrik enerjisini ve/veya kapasitesini müşterilere satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sade Taahhüt Proje ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Katip Sokak,...