25 / 07 / 2024

Salem Daifalla S Almasrahı

Salem Daifalla S Almasrahı

Done Deal Co Dış Ticaret Limited Şirketi, Salem Daifalla S Almasrahı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Zeytinburnu, Veliefendi Mahallesi, Semiha Şahir Caddesi'nde kuruldu.

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Salem M S Y S Alabduljader tarafından kuruldu.

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile S.M Hameed Alkbeish tarafından kuruldu.

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alı  A A Almohannadı, Muhammed Halit Sönmez, Saad Nasser J M Al-Abdulla ve Salem Mejallı    S M Al-Mejalı ortaklığında kuruldu.

Micasa Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Micasa Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Salem Mohammed  S.Al-Khalaıleh tarafından kuruldu. 

Yamama Turizm Sehayat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamama Turizm Sehayat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Kurt ve Salem Mubarak S Baswlh ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Emaar Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emaar Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kaya ve Salem Mejallı S M Al-Mejalı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Done Deal Co Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Done Deal Co Dış Ticaret Limited Şirketi, Salem Daifalla S Almasrahı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Zeytinburnu, Veliefendi Mahallesi, Semiha Şahir Caddesi'nde kuruldu.

Çamlı Konaklar'da 30 aya kadar sıfır faiz

Gündoğan'da yapılan Çamlı Konaklar'daki konutlar için yüzde 40 peşin, 30 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor.

3. havalimanı Yeşilköy'ün kuzeybatısına inşa edilecek

İstanbul'a yeni havalimanı Atatürk Havalimanı'nın kuzeybatısında inşa edilecek.

Gebze Organize'ye Holiday Inn de girdi sıra hastanede

GOSB Başkanı Yücel Güngör, GOSB'ye yatırım yapmaya hazır çok sayıda uluslar arası şirket bulunduğunu söyledi.

Yabancıya mülk sınırına Erdoğan karşı çıktı

Yabancı şirketlerin Türkiye'den mülk edinmesiyle ilgili sınırlama talepleri Erdoğan'dan döndü.

Isı yalıtımıyla soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf

Elektriğe yapılacak zammı hatırlatan Durmuş Topçu, ısı yalıtımı ile soğutma giderinde yüzde 50 düşüş sağlanabileceğini söyledi.

TOKİ'den Süryanilere geri dönüş konutu

Avrupa ve ABD'ye göç eden Süryanilerin yurda dönüşünü sağlamak için konut projesi planlandı.

Salem Daifalla S Almasrahı Haberi

Salem Daifalla S Almasrahı

Done Deal Co Dış Ticaret Limited Şirketi, Salem Daifalla S Almasrahı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


Done Deal Co Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1.Yurtiçi ve yurtdışında her türlü gayrimenkul yatırım faaliyetlerinde bulunmak. 2.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul  ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, devretmek, satmak. 3.Tüm bu gayrimenkullerin, tapu daireleri nezdinde tashih, cins değişikliği, ifraz, tevhit, tadil, taksim, bağış, kamu lehine bedelli veya bedelsiz terk, temlik ihya, devir dava, ferağ, geçici tescil, izale-i şüyuu,...