21 / 05 / 2024

Salih Aksoy

Salih Aksoy

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi, Mahir Irmak, Salih Aksoy tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta EGS Business Park Blokları'nda kuruldu.

Muğla'daki Korsan Salih kulesi restore ediliyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yüzlerce yıldır ayakta duran ve Türk denizcilerinden Turgut Reis'in arkadaşı Korsan Salih'in kendisi için yaptırdığı kule evin restore edilmesi için çalışma başlatıldı.

Salih Işık: Gebze'de eski binalara yönelik çalışma yok!

Gebze Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Salih Işık, 17Ağustos 1999 öncesine ait binaların mutlaka güçlendirmeden geçirilmesi veya yıkılarak yerine yenilerinin yapılması gerektiğini söyledi. Işık, Gebze'de eski binalara yönelik belediyenin hiçbir çalışmas

Salih Bezci: AVM'ler Türkiye'ye çağ atlattı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, "AVM'ler Türkiye'ye çağ atlatmış projelerdir. Ankara ve İstanbul'daki AVM'ler son 10 yılda ekonomiye damga vurdu" dedi.

Muammer Aksoy Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Pine Bay Otel'de, 'Kese Dağı ve tarihi merkezlere bisiklet ile ulaşım fikir ve ön projeleri' hakkında bilgi verildi. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, ilçeye kazanımlar sağlayacak projelerin uygulanabilirlik analizlerinin yapıldığını kaydetti.

Salih Bezci: AVM’ler ekonomiye damga vurdu!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Alışveriş Merkezleri’nin Türkiye’ye çağ atlatan projeler olduğunu belirterek, “Ankara ve İstanbul’daki AVM’ler son 10 yılda ekonomiye adeta damga vurdu” dedi.

Salih Bezci MIPIM Türkiye pavilionunu açtı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, MIPIM fuarının ikinci gününde Türkiye Pavillionunun açılışına katıldı..

Aksoy Sarıyer projesi iletişim!

Aksoy Sarıyer projesi iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0256) 856 49 39 olarak belirlendi. Proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası'nda Sarıyer İlçe'si Tarabya'da yükselecek.

Aksoy İnşaat, Sarıyer'de karma proje yapacak!

Gürcistan Batum'da da otel projesine başlamaya hazırlanan Aksoy İnşaat İstanbul'da karma proje inşa edecek. İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Tarabya'da yaşama geçirilecek proje 30 bin metrekare alana sahip..

Salih Ayhan, tarihi konakları inceledi!

Sivas İl Özel idaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, tarihi konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Merkez Bahtiyarbostan Mahallesi ile Yiğitler Mahallesi'ndeki bazı konaklarda gezi ve incelemelerde bulundu.

İzmir Aksoy Plaza'da 2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli Konak İlçesi'nde Aksoy Plaza'da bulunan 2 gayrimenkul İzmir 3. İcra Dairesi tarafından 20 Mart 2015 günü saat 14:45 ile 15:20 arası ihale ediliyor.

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih İleri tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Dolunay Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Akbük Aksoy Konakları nerede?

Akbük Aksoy Konakları projesi toplam 22 dönüm üzerinde yükseliyor. Toplam 180 adet daireden oluşan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. "Akbük Aksoy Konakları nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Akbük Aksoy Konakları iletişim bilgileri!

Akbük Aksoy Konakları projesinde daireler 2 oda 1 salon dubleksler 90 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 95 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 130 metrekare alan olarak tasarlandı. Akbük Aksoy Konakları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Salih Aksoy Haberi

Salih Aksoy

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi, Mahir Irmak, Salih Aksoy tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi adres: Yeşilköy, EGS Business Park Blokları Kat:7...