05 / 07 / 2024

Salih Gedik

Salih Gedik

Dark Enerji Üretim Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Bulut Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fahrettin Çelik ve Salih Gedik Yönetim Kurulu Üyeliğinde 830 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Payitaht İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Payitaht İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Salih Gedik ve Fahrettin Çakmak ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Salih Sağında'dan 17 Ağustos depremi mesajı!

17 Ağustos depremine ilişkin Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında görüşlerini içeren bir yazı yayınladı.

Gedik Yatırım Vadeli Borçlanma Araçlarının İtfa işlemini gerçekleştirdi!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. 22 Temmuz 2016 Vadeli Borçlanma Araçlarının İtfa işlemi durumunu Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Gedik Yatırım Menkul Değerler açıklaması...

Salih Sağında, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Salih Sağında, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini açıkladı. Sağında, " Sektörümüz ve ülkemiz ekonomisi için bir çok fayda sağlayacak, ayrıca tüketiciye uygun fiyat olarak geri dönecek bu tür modellerin ülkemizde de başlaması sevindirici. " dedi.

Antalya Salih Konca okul inşaatı durduruldu!

Antalya'da hayırsever Saime Konca ve 4 yıl önce vefat eden eşi Salih Konca tarafından Konyaaltı Siteler Mahallesi'nde yaptırılan okul, kaba inşaatı bittikten sonra arsa krizi nedeniyle mahkemelik olunca çürümeye terk edildi.

Salih Bezci: Dış politikadaki olumlu gelişmeler Türkiye için umut verici!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, dış politikadaki olumlu gelişmelerin Türkiye için umut verici olduğunu söyledi.

Salih Bezci: Konut faizleri düşmeli!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ekonominin lokomotifi olarak değerlendirdiği inşaat sektörünün hareketlenmesi için konut faizlerinin düşmesi gerektiğini ifade etti.

Gedik Grup İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gedik Grup İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Halil Gedik tarafından kuruldu.

Salih Bezci: Mania Planı Ankara'nın gelişimi açısından engel!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, askeri kullanımda bulunan Etimesgut Askeri Havaalanı'na ait Mania Planı'nın Başkent'in kentsel gelişimi açısından engel oluşturduğunu belirtti.

Salih Bezci: İmar yönetmelikleri iller için ayrı ayrı yapılabilir!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, yönetim kurulu ve meclis üyelerinde oluşan bir heyetle Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Salih Küçüktuna kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Mehmet Salih Çeçen'den yeni şirket!

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serhat Çeçen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu.

Salih Gedik Haberi

Salih Gedik

Dark Enerji Üretim Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Bulut Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fahrettin Çelik ve Salih Gedik Yönetim Kurulu Üyeliğinde 830 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.


Dark Enerji Üretim Ticaret Anonim Şirketi adres: Kartal, Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi,...