11 / 05 / 2024

Salih İnşaat iletişim

Salih İnşaat iletişim

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli işlemi bugün gerçekleştirildi. 150 bin TL sermaye bedeli ile kurulan Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi merkezini İstanbul’a taşıdı.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi merkezini İstanbul’a taşıdı!

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli işlemi bugün gerçekleştirildi. 150 bin TL sermaye bedeli ile kurulan Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi merkezini İstanbul’a taşıdı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Salih Karadan vefat etti!

Makyol İnşaat'ın muhasebe eski müdürü Salih Karadan vefat etti..

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Mis Yapı Özkanlar İnşaat Konya'da inşaat sektörünü geliştirdi!

Rasyonel Gazetesi Kurucusu Sadrettin Soranlar, Mis Yapı Özkanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan'ı ziyaret ederek. başarı temennisinde bulundu. Soranlar, inşaat sektörünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti.

Mato Salih Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Salih Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Salih Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlğı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe,Bağdat Caddesi No:487 (B) Blok Ata Apartmanı'nda kuruldu.

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih İleri tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Dolunay Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Salih Bezci: İnşaat ekonominin lokomotifi oldu!

ATO Başkanı Salih Bezci, inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu Türkiye ekonomisinin büyümesine bakıldığında sektörün payının yüksek olduğunu belirterek, "İnşaat 250 alt sektörü harekete geçiriyor" dedi.

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salih Sağlam İnşaat Emlak ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Salih Sağlam tarafından kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Salih İnşaat iletişim Haberi

Salih İnşaat iletişim

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakil işlemi bugün İstanbul’a yapıldı. 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü Ümit tarafından kurulan şirketin merkez nakli İstanbul Güngören’e yapıldı. 

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında doğrudan veya özen yerli gerçek veya tüzel kişilerle ortak olarak inşaat imalat taahhüt proje ve montaj işleridir.ve 19.9.1995 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.

Salih İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mah.Merter Sok.Çelik Akman Sit.No.42/A Güngören