30 / 04 / 2024

Salih Keskin

Salih Keskin

Akyüzler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Akyüz, Salih Keskin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Bayram Keskin: İnşaat sektörü istihdamda önemli rol üstleniyor!

Bağımsız Denetçi Bayram Keskin, işgücü ve istihdam alanında inşaat sektörünün önemli rol üstlendiğini söyledi.

Osmangazi Hatice Salih Ortaokulu ek binasına kavuştu!

Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren belediyemiz tarafından Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılan ek hizmet binası, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle açıldı.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Konak Salih İşgören İlkokulu'nun taşınmasına mahkemeden karar!

Konak Salih İşgören İlkokulu ile Konak Bilim ve Sanat Merkezi'nin yer değiştirme işlemine idare mahkemesinden yürütmeyi durdurma çıktı.

İKÇÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Salih Yılmaz tutuklandı!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Salih Yılmaz tutuklandı.

Kırıkkale Keskin TOKİ 2. Etap'ın temeli atıldı!

Geçtiğimiz aylarda Keskin Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan Keskin TOKİ 2. Etap projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Düzenlenen törene Milletvekili Abdullah Öztürk başta olmak üzere protokol üyeleri katıldı.

Salih Sağında'dan 17 Ağustos depremi mesajı!

17 Ağustos depremine ilişkin Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında görüşlerini içeren bir yazı yayınladı.

3. Havalimanı inşaatı Hüseyin Keskin döneminde nasıl ilerleyecek?

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere kurulan İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanı, havacılık sektörünün deneyimli ismi Hüseyin Keskin oldu.

Salih Sağında, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Salih Sağında, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini açıkladı. Sağında, " Sektörümüz ve ülkemiz ekonomisi için bir çok fayda sağlayacak, ayrıca tüketiciye uygun fiyat olarak geri dönecek bu tür modellerin ülkemizde de başlaması sevindirici. " dedi.

Antalya Salih Konca okul inşaatı durduruldu!

Antalya'da hayırsever Saime Konca ve 4 yıl önce vefat eden eşi Salih Konca tarafından Konyaaltı Siteler Mahallesi'nde yaptırılan okul, kaba inşaatı bittikten sonra arsa krizi nedeniyle mahkemelik olunca çürümeye terk edildi.

Salih Bezci: Dış politikadaki olumlu gelişmeler Türkiye için umut verici!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, dış politikadaki olumlu gelişmelerin Türkiye için umut verici olduğunu söyledi.

Salih Bezci: Konut faizleri düşmeli!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ekonominin lokomotifi olarak değerlendirdiği inşaat sektörünün hareketlenmesi için konut faizlerinin düşmesi gerektiğini ifade etti.

Kutay Keskin Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kutay Keskin Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda Kutay Keskin tarafından kuruldu.

Salih Keskin Haberi

Salih Keskin

Akyüzler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Akyüz, Salih Keskin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Akyüzler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...