02 / 05 / 2024

Salih Turhan

Salih Turhan

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, dernek olarak Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami olarak açılması girişimlerinin sürdüğünü bildirdi.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Sace İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sace İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Cem Koç ortaklığında kuruldu.

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Mehmet Salih Çeçen'den yeni şirket!

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serhat Çeçen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu.

Salih Bezci: Ankara'dan en çok Araplar konut alıyor!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara'dan en çok Iraklılar, Suudi Arabistanlılar ve Kuveytlilerin konut aldığını söyledi. Konut satışında Başkent ikinci sırada yer aldı.

Salih Sağında Şehitler Haftası mesajı yayınladı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, kutsal vatanımız için hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

Nevvar Salih İşgören Vakfı 2,5 milyon TL'lik bağışla tamamlanacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi içinde yapımına başlanan Türkiye’nin ilk Gen Araştırma merkezi, Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından 2,5 milyon liralık bağışla tamamlanacak.

Salih Sağında'dan Dünya Sağlık Günü mesajı!

Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisanʹın Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Salih Şahan'dan Besni'deki fakülte inşaatının durdurulmasına açıklama!

Adıyaman’ın Besni ilçesinde inşaatı devam eden Mimarlık Fakültesi’nin yanına yapılması planlanan taş ocağı tartışma konusu olmuştu. Son olarak İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Salih Sağında'nın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı!

SALİH SAĞINDAKuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale şehitlerini anma günü için bir mesaj yayınladı.

Salih Sağında Dünya Kadınlar Günü mesajı yayınladı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında’nın “Dünya Kadınlar Günü” mesajı yayınladı. Sağından, "Kuyaş olarak; bizi biz yapan vefakar ve fedakar kadınlarımızın “Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyoruz." dedi.

Mehmet Salih Tatlıcı’nın miras davası sürüyor!

Mehmet Salih Tatlıcı’nın oğlu Uğur Tatlıcı, babasının koleksiyonunda yer alan tabloları bağışlamak için talepte bulundu. Mirası yöneten mahkemeye dilekçe gönderen oğul Tatlıcı, elde edilecek gelirin UNİCEF’e bağışlanmasını istedi.

Salim Salih Sarıalioğlu: Binaya göre imar izni veriliyor!

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde binaya göre imar izni verdiklerini söyledi. CHP’li Meclis Üyesi Cahit Erdem ise, Sarıalioğlu’na tepki gösterdi.

Salih Turhan Haberi

Salih Turhan

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, dernek olarak Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami olarak açılması girişimlerinin sürdüğünü bildirdi. 


Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Turhan, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren 301 işçiye rahmet diledi. Turhan, facia nedeniyle 17 Mayıs'ta Diyarbakır Yenişehir Stadyumu'nda icra edecekleri Diyarbakır'ın Fethi programı iptal ettiklerini hatırlattı. 


Turhan, bu yıl İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümünün kutlanacağını ifade ederek, "İstanbul'un fethi, öncelikle İslam'ın yani Hakk'ın batıla galibiyetine en güzel timsaldir" dedi.


İstanbul'un modern zamanların ortaya çıkardığı herhangi bir metropol olmadığını vurgulayan Turhan, İstanbul'un, dünyanın gidişatına yön verdiğini, İslam alemine payitahtlık yaptığını, İslam birlik ve kardeşliğinin timsali olduğunu aktardı. 


Ayasofya Müzesi'nin camiye çevrilerek yeniden ibadete açılmasını isteyen Turhan, sözlerini şöyle sürdürdü: 


"Ayasofya Camisi, İstanbulumuzun fethinin sembolüdür. Ayasofya...