07 / 05 / 2024

salih ürün ısı yalıtımı

salih ürün ısı yalıtımı

Enerjinin yüzde 34’ünün konutlarda kullanıldığı ülkemizde bu enerjinin yüzde 80’i ısıtma amaçlı tüketiliyor. Isıtmanın yanı sıra yaz aylarında soğutma amaçlı kullanılan enerji hem doğaya hem de aile bütçesine ciddi zararlar veriyor.

Mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi! Simfer SK 4602W mikrodalga fırın sürpriz indirim!

Simfer’den mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Simfer, SK 4602W mikrodalga fırında 513 TL indirime gittiğini açıkladı.

Bosch ayın fırsat ürünü Isı Pompalı Kurutma Makinesi 8 kg indirimde! İşte Bosch 12 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler ayın fırsat ürünü Bosch 8 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi indirimle satışa sunuldu. Peki Bosch kurutma makinesi ne kadara satılıyor? 

Simfer Turbo Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Simfer Tubo fırın farklı pişirme modları ve sahip olduğu tasarımı sayesinde mutfaklarda yerini alıyor. Yemeklerin pratik ve kolay şekilde pişmesini sağlayan fırın ısıyı eşit derecede dağıtan bir sistem sayesinde bunu başarıyor. Peki fırının diğer özellikleri neler?

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nın en özel yalısı olan Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali havadan görüntülendi. Yalının bir kısmının onarıldığı ve çalışmaların yavaş ilerlediği görüldü...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı 'Vitaspirit' adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda büyük hasar olmuştu. Yalının son hali görüntülendi...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son durumu görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen Malta bayraklı 'Vitaspirit' isimli dev geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda çalışmalar hızla sürüyor, çökme riskiyle karşı karşıya kalan yalının son durumu havadan görüntülendi. 

Azerbaycan, Türkiye'deki yatırımlarını sürdürecek!

Azerbaycan, darbe girişimine tepkisini Türkiye’deki yatırımlarını artırarak gösterecek. Azerbaycan Ekonomi Bakanı Şahin Mustafayev, ''Türkiye’ye yatırımlar sürdürülecek. Yatırımların 20 milyar dolara ulaşması bekleniyor” dedi.

Bursa Prestij Modern projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

“Huzurlu Yaşam Alanları” sloganıyla İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern Projesi'yle yatırımcısının yüzünü güldürdü.

3. köprü Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi!

YAPIMI süren 3. Boğaz Köprüsü’nün Anadolu yakasında Çekmeköy çıkışını sağlayacak bağlantı yolu, Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi. Doğa parkıyla bitişik olan kışla ile park arasından geçecek yaklaşık 5 kilometrelik yol yeni sınır olacak.

JLT İnşaat Sektörünün Sigorta Riskleri semineri 17 Mayıs'ta!

JTL, inşaat sektörünün sigorta risklerine yönelik 17 Mayıs 2016 tarihinde Ankara'da önemli bir seminer düzenleyecek. Seminerde Türkiye inşaat ve müteahhitlik sektörünün dünya genelinde geldiği nokta da detaylarıyla tartışılacak.

Graniser Seramik Kackar serisi ile sıcak görünüm!

Graniser Seramik Kackar serisi, özellikle dış mekanlara doğal ve sıcak bir görünüm kazandırıyor. Kackar serisi, butik otel, kafeterya, lokanta gibi mekanların zemin dekorasyonuna da yeni bir boyut getiriyor.

Petrol ülkelerindeki ekonomik sıkıntılar Türk inşaat sektörünü tehdit ediyor!

Emtia fiyatlarının düşmesi ile petrol ihracat eden ülkelerdeki ekonomik darboğaz, inşaat sektörünü tehdit ediyor. Bunun yanı sıra Orta Doğu'daki karışıklıklar ile AB ekonomilerindeki dalgalanmalar da diğer tehdit unsurları olarak görülüyor.

İstanbul'da gayrimenkul sektörünün tek sorunu arsa sıkıntısı!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, İstanbul'da gayrimenkul sektörünün en büyük sorununun arsa sıkıntısı olduğunu belirterek, "İstanbul'da arsalar çok pahalı. Ama biz gayrimenkulcüyüz, bize arsa bulun demek de doğru değil" dedi.

salih ürün ısı yalıtımı Haberi

salih ürün ısı yalıtımı

Enerjinin yüzde 34’ünün konutlarda kullanıldığı ülkemizde bu enerjinin yüzde 80’i ısıtma amaçlı tüketiliyor. Isıtmanın yanı sıra yaz aylarında soğutma amaçlı kullanılan enerji hem doğaya hem de aile bütçesine ciddi zararlar veriyor.


Yüzde 100 yerli üretimle Türkiye’nin en kaliteli inşaat perlitini (Erper perliti) kullanan Persan Çatı- Cephe- Yalıtım Sistemleri, enerji için yapılan harcamalara dur dedi. Yüksek ısı ve ses yalıtımı sayesinde birçok sektörde kullanılan perlit madenini inşaat sektörüne uyarlayan Persan, binalarda yaşanan enerji israfına son teknoloji Ar-Ge laboratuvarlarında üretilen Termoşap ve Termosıva ürünleriyle son verdi. Firmanın Genel Müdürü Salih ÜRÜN, müteahhit firmalar, mimarlar, mühendisler ve tüketicileri yalıtım ürününün seçimi konusunda dikkatli olmaları yönünde uyardı.


“TSE Standardına bakın”


“Ürün seçimi çok önemli. TSE standardında olmayan yapı elemanları zamanla deforme oluyor, yalıtım özelliğini kaybediyor. Bu...