28 / 04 / 2024

Bosch ayın fırsat ürünü Isı Pompalı Kurutma Makinesi 8 kg indirimde! İşte Bosch 12 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch ayın fırsat ürünü Isı Pompalı Kurutma Makinesi 8 kg indirimde! İşte Bosch 12 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler ayın fırsat ürünü Bosch 8 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi indirimle satışa sunuldu. Peki Bosch kurutma makinesi ne kadara satılıyor? 



 Bosch ayın fırsat ürünü Isı Pompalı Kurutma Makinesi 8 kg indirimde! İşte Bosch 12 Mart 2023 fiyat listesi
Yıkanan çamaşırların uzun sürede kurumasını istemeyip kısa sürede kurusun diyenlerin tercihi ısı pompalı kurutma makinesi ıslak kıyafetleri tamamen nemden arındırır. Aynı zamanda kırışıklık azaltıcı özelliği ile ütü işlevinde kolaylık sunar. 

Kurutma makinenize ya da kurutmalı çamaşır makinenize on kiloya kadar çamaşırı yerleştirmeniz sayesinde  ve AutoDry ile teknolojisi ile tam istediğiniz derecede kurutabilirsiniz. İster ütülemeye yetecek kadar kuru ister katlayıp kaldırmak üzere ekstra kuru farketmez. Bu sistem sensörleriyle ısı ve nemi sürekli ölçerek çamaşırlarınızı yüksek sıcaklıktan ve aşırı kurutmaktan korur. 

Isı pompalı kurutma makinesinde bulunan Hassas Kurutma Sistemi, her yönden ılık hava vererek çamaşırlarınızı özenle kurutur. Bu sistem tamburdaki hafif kavisli kanatlarla desteklenir, böylece çamaşırlarınız zemine yapışmaz ve diğer çamaşırlar ile kırışmaz. Bu sayede çamaşırlarınız makinenizden kuru, kırışıklık olmadan ve yumuşak biçimde çıkar.

Yenilikçi AntiVibration yan duvarlar, daha fazla stabilite sağlamak ve titreşimi en iyi şekilde azaltmak için özel olarak geliştirilmiştir. Gelişmiş yalıtım, gürültü seviyelerini de düzenleyerek Bosch kurutucularını kesintisiz bir gece uykusu için bile sessiz çalışmasını sağlar. Kurutma makinesinde yer alan süper kısa programı 40 dakika içinde hızlı kuruma, az miktarda sentetik elyaf ve ince kumaşlar için uygun kurutma ortamı sağlar.

Bir dokunuşla ütüye ayırdığınız vakti azaltmanız mümkün. Iron Assist, kuruyan çamaşırları düzleştirmek için doğal bir buhar kullanır, böylece bazı giysilerde ütüye dahi ihtiyaç duyulmaz. Ceketler, gömlekler, hatta takım elbiseler için kullanım uygundur.

Peki Bosch kurutma maskinesinde yer alan SelfCleaning Condenser özelliği ne işe yarıyor? 


Geri Dön