03 / 05 / 2024

Salihli eldelek mahallesi

Salihli eldelek mahallesi

Salihli Belediye Başkanlığı'ndan Salihli'de Beylikli, Eldelek, Karayahşi, Köseali, K.Damları ve P.Damları Mahalleleri'nde bulunan 13 gayrimenkul, 9 Nisan 2015 günü saat 13:00'de ihale ediliyor.

TOKİ Manisa Salihli'de 150 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa, Salihli, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 26 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Salihli 150 konut ihalesi 26 Nisan'da!

Manisa İli, Salihli İlçesi, Durasıllı Mahallesi 150 Adet Konut , 10 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Salihli'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Salihli Belediye Başkanlığı Seyrantepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek. İhale 24 Aralık 2019 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Salihli Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık işyeri!

Salihli Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi'ndeki 2 işyerini ihale ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 6 Şubat'ta yapılacak...

Manisa Kemer Mahallesi turizme kazandırılacak!

Manisa Salihli'deki Kemer Mahallesi'nde turizme kazandırma çalışmaları başladı.Başkan Kayda ve ODTÜ Bilim Heyeti, Kemer Mahallesinde incelemelerde incelemelerde bulundu.

Manisa Salihli'deki 60 yıllık cezaevi yıkılıyor!

Manisa'nın Salihli ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 60 yıllık cezaevinin yıkımına başlandı.

Manisa Salihli'de 4,5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Salihli 1. İcra Dairesi, Manisa Salihli Yeşilova Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Salihli Yılmaz Mahallesi asfaltlanıyor!

Salihli Belediyesi, Yılmaz Mahallesindeki bağlantı yollarını sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte mahalle yoluna toplam 15 kilometre uzunluğunda asfalt atıldı.

Salihli'de çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin Zafer Mahallesi’nden geçen DSİ kanalının kenarlarına korkuluk çalışması yaparak çevrede yaşayan vatandaşların can güvenliğini sağlıyor.

Manisa Salihli'ye 302 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli’nin Yeşilova Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştu. Yeşilova sakinleri, 40 bin metrekarelik kilit parke taşının da döşenmesiyle Başkan Cengiz Ergün’ü mahalle girişinde sevinçle karşıladı.

Manisa Salihli'de 12.6 milyon TL'ye satılık 12 arsa ve arazi!

Manisa Salihli Belediye Başkanlığı, Kabazlı, Kemer, Durasıllı, Eldelek ve Kemerdamları'nda bulunan 12 arsa ve zeytinlik arazilerini satışa çıkardı. İhaleleri 6 Eylül 2016'da gerçekleşecek arsa ve arazilerin toplam bedeli 12 milyon 623 bin 820 TL olarak belirlendi.

Manisa Salihli arıtma tesisi çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Adala Mahallesi'nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisi çalışmaya başladı.

TOKİ Manisa Salihli'de 95 konut satışta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Taytan Mahallesi'nde, başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 95 konutu satışa çıkardı.

Salihli eldelek mahallesi Haberi

Salihli eldelek mahallesi

Salihli Belediye Başkanlığı tarafından Salihli'de Beylikli, Eldelek, Karayahşi, Köseali, K.Damları ve P.Damları Mahalleleri'nde bulunan 13 gayrimenkul 12 milyon 643 bin 583 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Taşınmazların ihalesi kapalı zarf usulü ile Salihli Belediye Encümeni huzurunda satışı suretiyle yapılacaktır.


Kıymeti: 12.643.583,00 TL

İhale tarihi ve saati: 09 Nisan 2015 tarihi Perşembe günü saat 13:00’de 

Satış Yeri: Belediye Encümeni huzurunda 

İhale: “Kapalı Zarf Usulü" ile satışı suretiyle 



İhaleye katılabilmek için İsteklilerde şu şartlar aranır;


1- Nüfus cüzdanı sureti, (Özel kişinin veya Tüzel Kişi yetkilisinin),


2- Kanuni ikametgâh sahibi olmak, (Özel Kişileriçin ikametgâh ilmühaberi, Tüzel kişiler için tebligat adresini belirtir bağlı olduğu odadan alınan belge)


3- Gerçek kişiler ya da tüzel kişiliği temsilen katılanlar için Cumhuriyet Savcılığından alınacak adli sicil belgesi,


4- Şartnamenin alındığına dair makbuz.


5- Geçici teminat...