22 / 05 / 2024

Salihli OSB atıksu

Salihli OSB atıksu

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) personelinin hazırladığı proje, Zafer Kalkınma Ajansı'nın Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı'nda kabul edildi, 675 bin liralık hibeyi almaya hak kazandı.

Salihli OSB 450 milyon TL'ye kuruluyor!

20 firmanın başvuru talebinde bulunduğu Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde imzalar atıldı. Salihli OSB 450 milyon TL yatırım bedeliyle kurulacak.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Manisa Durasıllı Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli’de bulunan ve çalıştırılmayan Durasıllı Atıksu Arıtma Tesisi’ni vatandaşların hizmetine kazandırdı.

Salihli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce (MASKİ) 25 milyon liraya yaptırılan Salihli Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı.

Adıyaman OSB atıksu arıtma tesisi inşaatı incelendi!

Adıyaman Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan atıksu arıtma tesisinde incelemede bulundu.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün açılıyor!

Kapasite artırımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün AB ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı tören ile açılıyor.

Mersin Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Bozyazı'da 2013 yılında ihalesi tamamlanan Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı. Tesisisn açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP'li milletvekilleri adaylarının katılımı ile gerçekleşti.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Uşak OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım Ve Kapanış Toplantısı Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

İznik Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nden geçen yaklaşık 38 milyon liralık Membran Teknolojili Atıksu Arıtma Tesisi ve kanalizasyon hattı imalatları tamamlanarak hizmete açıldı.

Alaca Atıksu arıtma tesisi proje işi ihalesi 2 Kasım'da!

Alaca Atıksu Arıtma Tesisi Kesin Proje Hazırlanması İşi, iller Bankası AŞ. Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca 2 Kasım 2015 tarihinde ihale ediliyor.

Salihli OSB atıksu Haberi

Salihli OSB atıksu


Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) personelinin hazırladığı proje, Zafer Kalkınma Ajansı'nın Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı'nda kabul edildi, 675 bin liralık hibeyi almaya hak kazandı. Toplam 1 milyon 600 bin liralık projenin, Salihli OSB'nin atıksu arıtma tesisinin kapasitesi iki katına çıkarılacağı açıklandı. 


Örnek oluşturacak Salihli OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Yüksel de "Bu projenin hayata geçmesi ile bölgemizin uzun yıllar arıtma sorunu çözümlenmiş olacak. Aynı zamanda 2. etabın yapılanma aşamasında da altyapı desteği sağlayacak" diye konuştu


Hürriyet Ege


Haber Kula Haber'de şöyle yer aldı;

Manisa'nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) arıtma tesisi kapasitesi arttırılarak, atıksu almaya başladı.  Salihli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmaların atık sularının fiziksel ve biyolojik olarak arıtıldığı Arıtma Tesisi'nde kapasite yüzde yüz arttırılırken, ayrıca tesise kimyasal...