04 / 05 / 2024

Salıpazarı Liman İşletmeciliği

Salıpazarı Liman İşletmeciliği

Galataport ile şu ana kadar kullanıma kapalı olan İstanbul’ un en güzel sahil şeridinin halka açılması ve şehirli yaşamın yeni bir kapıdan denizle buluşması planlanıyor..

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Sakyatan tarafından kuruldu.

Fabulous Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fabulous Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli Hasan Salırlıoğlu tarafından kuruldu...

Halk GYO Salıpazarı binasının iskan belgesi alındı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Salıpazarı binası için yapı kullanma izin belgesi alındı....

Trabzon Liman İşletmeciliği deposunu 840 bin TL'ye kiraya verdi!

Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sözleşme hakkında açıklama yaptı.

Salıpazarı Rıhtımı'nın deniz zemini Silivri'ye taşınacak!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi kapsamında Salıpazarı Rıhtımı'ndan çıkması düşünülen  500 bin metreküp deniz kökenli malzeme Silivri’ye taşınacak...

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Ödemiş Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu!

Ödemiş Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu. Proje 8 ay içerisinde tamamlanacak.

Galataport Projesi'ne ilişkin açıklama!

Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ, tarafından Galataport Projesi'ne ilişkin açıklama yapıldı.

Halk GYO Salıpazarı binasının tadilat ruhsatını aldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan "Salıpazarı Bina"sı için tadilat ve fonksiyon değişikliği ruhsatı alındı.

İstanbul Modern'in yeni müze binası için imzalar atıldı!

Türkiye’nin ilk modern sanat müzesi İstanbul Modern’in Galataport kapsamında yeniden yapılmasına ilişkin işbirliği anlaşması, Galataport Projesinin geliştirme ve yönetimini üstlenen Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ ile İMSAV arasında imzalandı.

Karaköy Salıpazarı yeraltına iniyor!

Dev cruise gemilerini İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Salıpazarı projesi dünyada bir ilke imza atacak. Yolcular, gemiden inen rıhtım tünelinin içine yerleştirilecek mekanik körükler vasıtasıyla terminale çıkacak.

İstanbul Salıpazarı Kruvaziyer Liman alanı imar planı iptal mi?

Kamuoyunda Galataport olarak bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Liman Alanı imar planlarının iptaline ilişkin Danıştay 6. Daire’de görülen davada Danıştay Savcısı, bilirkişi ile aynı fikre vardı.

Salıpazarı Liman İşletmeciliği Haberi

Salıpazarı Liman İşletmeciliği

Salıpazarı Liman İşletmeciliği'nin hayata geçireceği Galataport Projesi’nde İstanbul’un en güzel Boğaz sahil şeridini halka açmayı planlıyor.


Galataport ile şu ana kadar kullanıma kapalı olan İstanbul’un en güzel sahil şeridinin halka açılması ve şehirli yaşamın yeni bir kapıdan denizle buluşması planlanıyor. Halihazırda gümrüklü saha ve antrepo alanları olarak kullanılan ve halka kapalı olan alan da farklı hizmet noktalarıyla hayata geçirilecek. Alanın yarısından çoğu olan 60 bin metrekarenin üzerinde bir alan halkın kullanımına açık meydan, sahil bulvarı, yürüyüş yolları ve yeşil alan olarak düzenlenecek. Bölgenin dokusuna uyumlu bir yerleşim planına sahip olacak olan, binaların arasında oluşturulan sadece yayalara açık sokaklardan, Boğaz’a görsel ve fiziksel erişim sağlanması hedefleniyor. Projenin maksimum bina yüksekliği de mevcut durumdan daha düşük olacak. Tophane Meydanı, yanındaki park ve...