19 / 05 / 2024

salıpazarına yeni köprü mü inşa ediliyor

salıpazarına yeni köprü mü inşa ediliyor

Yetki ve sorumluluk alanlarının tüm ilçeleri kapsayarak genişlemesinin ardından hizmet atağına kalkan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun’un her adımına hizmet götürmeye devam ediyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nden Çin'e çip ihracatına yeni kısıtlamalar!

ABD hükümeti, Çin'in askeri gücü için gereken kritik teknolojiye erişmesini önlemek için ülkeye gelişmiş çip ihracatına yeni kısıtlamalar getirdi.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak!

Moskova Belediyesi şu anda şehirde 31 tane köprü olmasına rağmen ulaşımı rahatlatmaya yeterli olmadığını düşünüyor. Moskova Nehri üzerine 13 yeni köprü yapılacak. 

İzmir-Çeşme Otoyolu'na ekolojik köprüler yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları ve Dışında Yaban Hayvan Ölümleri Projesi (KARAYAP) kapsamında İzmir-Çeşme Otoyolu'na yapılacak ekolojik köprülerin yapımına start verildi.

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Sakarya'nın yeni köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye'de hayata geçireceği yeni köprünün inşaatına başladı.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük'ün Kartaltepe ve Yenişehir Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Arifiye Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprüler kazandırmaya devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir'den 6 yeni köprü!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, merkez ve taşra ilçelerine köprü ile menfez yapıyor.

Hatay'a yeni köprü!

Hatay’ın tüm ilçelerine ayrım yapmadan eşit bir şekilde hizmet etmeye devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprü kazandırdı.

Isparta'ya 8 yeni köprü geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi 105 Cadde üzerindeki Davraz İtfaiyesi önünde bulunan köprünün de inşaatını büyük bir hızla sürdürüyor.

salıpazarına yeni köprü mü inşa ediliyor Haberi

salıpazarına yeni köprü mü inşa ediliyor


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan projeler bir bir tamamlanıyor. Yetki ve sorumluluk alanlarının tüm ilçeleri kapsayarak genişlemesinin ardından hizmet atağına kalkan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun’un her adımına hizmet götürmeye devam ediyor.


Salıpazarı ilçesinde bulunan Yeşildere üzerine kurulu olan eski köprünün yıkım çalışmalarının ardından yenisinin yapılması çalışmaları tamamlanmak üzere. Gökçeli ve Yavaşbey Mahallelerini birbirine bağlayacak olan yeni köprü hem yaya hem de araç trafiğini rahatlatacak.

Eski köprünün ulaşımda sorunlara sebep olduğunu ve can güvenliğini tehdit ettiğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak önce insan, önce hizmet şiarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada yaptığımız köprü projesi aslında eski köprüye ek olarak başlamıştı. Ancak yaptığımız incelemelerde köprünün altında çatlak olduğunu gördük. Can ve mal güvenliği için mevcut köprüyü...