11 / 05 / 2024

Salt Spring kahve zinciri

Salt Spring kahve zinciri

Kanada'ya bağlı adalardan Salt Spring ile aynı adı taşıyan lüks kahve zinciri ile ünlü İtalyan bistro Amerigo Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

BİM'de akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL, saç kurutma makinesi 229 TL! BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM Market 10 Şubat 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. En çok tercih edilenler arasında yer alan akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL ve saç kurutma makinesi 229 TL'den satılacak. İşte BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Hepsiburada'dan sevgililer gününe özel kampanya! Nespresso kahve makinelerinde hemen al sonra öde avantajı

Sevdiğinizle en özel ve mutlu anları hepsiburada'nın kampanyası ile taçlandırın. Sevdiğinize alacağınız onu özel hissettireceğiniz anları espresso Essenza Mini C30 Grey Kahve Makinesi ile ölümsüzleştirin. O da her kahve içtiğinde sizi hatırlasın. Peki Nespresso Essenza Mini C30 Grey Kahve Makinesi f

Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 04 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Türk Kahve Makinesi keyifle kahve içeceğiniz kahveleri en iyi kıvamda yapar. Kahve makine almak isteyenler bu haberimize mutlaka baksın.  Peki Fakir Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi 4.299 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Dünyanın lider markası Arçelik tasarım ödüllü ileri teknolojiye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 6 fincanlık kapasiteye sahip kahve makinesi fiyatıyla da yüzünüzü güldürüyor. Peki bu tasarım ödüllü ürünü en ucuza nerden alabilirsiniz? Sizler için araştırdık. İşte telve

Arzum Okka Kahve Makinesi 4.629 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini yenilemek isteyenler için Arzum, 3 fincanlı kapasiteye sahip kahve makinesini tüketicisiyle buluşturuyor. Zengin ürün yelpazesine sahip Arzum okka kahve makinesi yenilikçi teknolojisiyle çokça tercih ediliyor. İşte Arzum okka kahve makinesi 3 Şubat fiyat listesi

5 içecek tek makinede! Karaca Hatır Plus Mod Kahve ve Çay Makinesi kaç TL? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi, isteyene kahve, isteyene de çay yapar. Filtre kahvenizi demlerken, 5 fincan çay veya 5 fincan köz tadında Türk kahvesi pişirip, nefis sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz.

Tchibo Barista filtre kahve çeşitleri ne kadar? İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi..

Tchibo Barista ailesini, Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense isimli iki yeni kahve ile genişletti. Peki Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense kaç TL'den satışa çıktı? İşte Tchibo Barista Classic ve Tchibo Barista Intense,  17 Ocak 2023 fiyat listesi..

Korkmaz'dan sütlü kahve severlere yeni Otantik Cezve... İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Korkmaz yeni Otantik Cezve ile kahve ve süt aşkını bir araya getirdi. Peki Korkmaz Otantik Kahve Makinesi'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte Korkmaz Otantik Kahve Makinesi 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Starbucks kahvelerine yüzde 30'a varan zam! Kahve fiyatları ne kadar? Filtre, Mocha, Espresso 7 Ocak 2023 fiyat listesi

Enflasyonla mücadelesi kısa süren Starbucks, kahve fiyatlarına yine zam yaptı. Ülkemizde de geniş bir tüketici kitlesi bulunan Starbucks'ın Türkiye genelindeki fiyatları güncellendi. 

Philips’ten içinizi ısıtan haber! Meraklıları sakın kaçırmayın! Çelik termoslu filtre kahve makinesi sonunda Türkiye’de

Soğuk kış günlerinde artık kahveniz sıcak kalacak. Philips, uzun zamandır Türkiye’de satışı olmayan çelik termoslu filtre kahve makinasını satışa açtı. Benzerlerine açık ara fark atabilecek nitelikteki ürünün fiyatı da içinizi ısıtacak.

Salt Spring kahve zinciri Haberi

Salt Spring kahve zinciri


Yabancı markaların Türkiye ilgisi devam ediyor. Kanadalı lüks kahve zinciri Salt Spring Cofee ve ünlü İtalyan bistro Amerigo Türkiye'ye geliyor... Kanada'ya bağlı adalardan Salt Spring ile aynı adı taşıyan kahve zinciri 'taze kavrulmuş organik' kahveleriyle ünlü.

1996 yılında heykeltraş ve ressamlarının toplu halde yaşadığı bu adada kurulan Salt Spring Cofee, yüksek kalitede taze kavrulmuş, organik sertifikalı kahve çeşitleri sunuyor.

Mönüsünde baharatlı, meyveli, karamelli, yaban mersinli, bitter çikolatalı kahve çeşitleri bulunuyor. Ayrıca 3-6 aylık kahve aboneliği de sunan marka, tüketicinin tercih ettiği kahveyi kapısına kadar getiriyor.

Farklı çeşitlerde paketli kahve satışı da gerçekleştiren Salt Spring Cofee'nin ürünleri Kanada genelinde 300'den fazla kafeterya, restoran, market ve özel gıda mağazalarında satışa sunuluyor.


Çevre bilinci

Mickey McLeod ve Robbyn Scott tarafından kurulan Salt Spring Cofee, adil ticaret, çevre...