30 / 07 / 2024

samandağ imar planlaması

samandağ imar planlaması

Başkan Nehir, Ataköy, Huzurlu, Çanaoluk, Avcılar, Çubukçu hattında ziyaretlerini gerçekleştirerek,İmar planının yapılmasından sonra hizmetlerin daha da hızlandırılacağını, daha kapsamlı, kalıcı hizmetler yapılacağını belirtti

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

İnegöl Boğazova imara açılıyor!

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Boğazova bölgesinin imar planlamasının yapılması konusuna kararlaştırıldı.

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı, Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Karabağlar Belediyesi'nin imar planlaması meclisten geçti!

Karabağlar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Başkanlığı’nda yapıldı. Mecliste 4. Etap İmar Planı uygulamaları da meclis üyeleri tarafından “oy birliği” ile geçerek planlama ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

Şanlıurfa'da imar ve şehircilik planlaması görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından imar ve şehircilik planlamaları ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, imar ve şehircilik planlaması ile ilgili konularda görüşüldü.

Uygulamalı imar planıyla otopark sorunu çözülecek!

Türkiye'de araç sayısının her geçen gün artması otopark sorununun doğmasına neden oluyor. Doğru imar planı ve çevre planlamasıyla sorunun ortadan kalkacağı belirtiliyor.

Hatay Samandağ Meclisi'nde imar konuşuldu!

Hatay Samandağ Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Mithat Nehir Başkanlığında düzenlenen toplantıda imar planı düzenlemesi ile ilgili komisyon raporu görüşüldü.

Karşıyaka Stadı'nın yapımına engel!

Göztepe ve Alsancak Stadları için yapılan müracaat Konak Belediyesi'nden sorunsuz olarak geçti. Ancak Karşıyaka Belediyesi, imar planlaması düzenleme müracatına meclise hiç taşımadan olumsuz görüş bildirdi.

Gazinatep'in yanlış imar planlaması şehri çöle çevirdi!

Şehrin kuzey ve kuzey batısından gelen rüzgarların yanlış imar planlaması sonucu etkisi azaltılınca, güneyden gelen çöl tozları Gazinatep'i etkisi altına aldı. Tertemiz mavi gökyüzü yerine, kızıl toz bulutunun kapladığı şehrimizde nefes almak zorlaştı.

Samandağ'da gelecek 25 yılın imar planı masaya yatırıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 1/100 bin Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 bin Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi kapsamında toplantılara devam ediyor. Samandağ'da gerçekleşen toplantıda gelecek 25 yılın imar planı masaya yatırıldı.

Samandağ Belediye Meclisi'nde imar planları görüşüldü!

Samandağ Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 2'nci birleşimini Belediye hizmet binası eski meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi. Aralık ayı meclis toplantısının 2'nci birleşimi Belediye Başkanı Mithat Nehir Başkanlığında gerçekleştirildi.

samandağ imar planlaması Haberi

samandağ imar planlaması

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir  Avcılar ve Huzurlu mahallelerinde halkla buluştu.


Başkan Nehir’in mahalle ziyaretlerine Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Belediye Meclis Üyesi  Özlem Ataş, Birim müdürleri ve Vatandaşlar katıldı.


Avcılar Mahallesi Muhtarı Cemil Pekmez’in ev sahipliğinde  halkla bir araya gelen Başkan Nehir, halkı dinleyerek hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.


Başkan Nehir  Avcılar mahallesinde halkın talepleri doğrultusunda birim müdürlerine talimat vererek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Avcılar mahalle halkının köprü,yol talepleriyle ilgili konunun takipçisi olacağını belirtti. 


 Çubukçu mahallesi muhtarı Ömer Karadana’nın Ev sahipliğinde halkla bir araya gelen Başkan Nehir halkı dinleyerek ilgili müdürlere hizmetlerle ilgili talimatlar verdi. Başkan Nehir, Çubukçu mahallesinde bozulan yolların yapılması ve yeni yollarla ilgili çalışmaların gerçekleştirilmesi konusunda gerekli incelemelerin yapılarak yol hartası...