25 / 05 / 2024

Sami Çetinkaya

Sami Çetinkaya

ST Mimari Uygulama Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Sami Çetinkaya Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Süleyman Seba Caddesi, Acısu Sokak'ta açıldı.

ST Mimari Uygulama Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

ST Mimari Uygulama Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Sami Çetinkaya Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Süleyman Seba Caddesi, Acısu Sokak'ta açıldı.

Sami Bektaş: Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattık!

İkitelli organize sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükselen Trios 2023’ün ortaklarından Pulsar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattıklarını söyledi...

Sami Bektaş: Sanayisel dönüşümü başlattık!

İkitelli organize sanayi alanında 300 milyon liralık yatırımla yükselen Trios 2023'ün ortaklarından Pulsar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bektaş, Trios 2023 ile sanayisel dönüşümü başlattıklarını söyledi.

Ulaş Çetinkaya: Deprem anında toplanma yerleri oluşturulmalı!

CHP Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Yüksek Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, 'Deprem anında toplanma yerleri oluşturulmalı. Yapılacak imar planlarında ve alınacak kararlarda bu yaklaşımın süreceğine inanıyorum' dedi.

Sami Öztürk kimdir?

Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü Sami Öztürk kimdir? Sami Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sami Öztürk, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü?

Sami Erol: Markalaşmada esas olan sürdürülebilirliği sağlamak!

Turquality Paneli’ne konuşmacı olarak katılan Aktaş Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş Holding’in global pazarda üstlenmiş olduğu rol ve Aktaş’ın Turquality destek programına dahil olma sürecini katılımcılarla paylaştı.

Sami Torun vefat etti!

Ay-Tek İnşaat San. ve Tic. A.Ş.'nin yöneticilerinden Sami Torun vefat etti. Cenazesi 9 Mayıs 2014 Cuma günü (bugün) öğle namazına müteakip Şakirin Camii'nden kaldırılacak...

Sami Çoban Kiler GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Sami Çoban'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu bildirdi. Kiler GYO tarafından açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Tarihi Çetinkaya Köprüsü bakıma alınıyor!

Çetinkaya Köprüsü 250 metre uzunluğunda ve 7 kemerden oluşuyor, kaderine tek edilen tarihi köprü bakımsız görüntüsüyle dikkat çekiyor, Bafralılar köprünün tarihi dokusuna uygun olarak bakımdan geçirilerek ışıklandırılmasını istiyor.

Torun Center 3 büyükleri Ali Sami Yen'de buluşturuyor!

Torunlar GYO'nun Ali Sami Yen Stadı arazisinde yükselen Torun Center ile 3 büyükler Ali Sami Yen'de buluşuyor. Torun Center projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan başlıyor...

Sami Yıldırım: Müteahhit ile yapı denetimci karşıya gelmemeli!

Mersin'de 2011'den bu yana yapı denetim sektöründe faaliyet gösteren SH Yapı Denetim Genel Müdürü Sami Yıldırım, sektörde yaşanan sıkıntılar nedeniyle farklı bir ilde şube açma planlarını ertelediklerini söyledi.

Sami Aydın kimdir?

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Sivas Belediye Başkanı olarak seçilen Sami Aydın kimdir? Sami Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sami Aydın'ın biyografisi...

TOKİ Sivas Kangal Çetinkaya'da 65 adet konut satışa çıkıyor! 42 bin TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Sivas Kangal Çetinkaya Alt Gelir Grubu kapsamında inşa ettirilen 65 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile 17 - 31 Mart 2014 tarihleri Açık Satışa sunuluyor...

Sami Çetinkaya Haberi

Sami Çetinkaya

ST Mimari Uygulama Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Sami Çetinkaya Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Süleyman Seba Caddesi, Acısu Sokak'ta açıldı. 


ST Mimari Uygulama Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beşiktaş, Süleyman Seba Caddesi, Acısu Sokak...