03 / 05 / 2024

Samir Tryake

Samir Tryake

İsco İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Samir Tryake tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Fatih, Haseki Sultan Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Samoba İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Samoba İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Samir Balkan tarafından kuruldu.

Beysam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Samir Aydar tarafından kuruldu.

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samir Bouaouina tarafından kuruldu.

Mizan Group Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizan Group Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Ali Moghani, Seyed Amir Moghani, Seyed Samir Moghani tarafından kuruldu.

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Megzari ve Samir Mahmutoğlu ortaklığında kuruldu.

Baitak Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baitak Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Samir Şehvesuf ve Hossameldın Elagamy ortaklığında kuruldu.

HMD Gayrimenkul ve Uluslararası Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HMD Gayrimenkul ve Uluslararası Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Samir Mahdı Zaraad tarafından 500 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu. 

Suriye Rakka yeniden imar edilecek!

Suudi Arabistan'ın Körfez İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Samir es-Sebhan'ın ABD'li üst düzey yetkililer ile Suriye Rakka'ya gerçekleştirdiği ziyaret, dikkatleri Riyad yönetiminin bu bölgeye ilgisine çevirdi.

İşte Samir Nasri'nin yeni evi!

İşte sezon başında adı Beşiktaş ile anılan ancak Sevilla'ya transfer olan Samir Nasri'nin yeni evi...

Samir Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samir Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Samır Al Hallak tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Büyükçekmece'de kuruldu.

Hırka-i Şerif için yalı teklif ettiler!

Hazreti Muhammed'in Veysel Karani'ye hediye bıraktığı Hırka-i Şerif'in muhafazasını üstlenen 59. kuşaktan torunu Samir, "Hırka-i Şerif için dedeme boğazda yalı teklif edildi. Dedem ise 'Ben sahip değilim, sadece muhafızıyım' yanıtını verdi" dedi.

Tano İnşaat ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tano İnşaat ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Samir Aliyev tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Şubat' ta Kartal, Orta Mahallesi, Marifet Sokak' ta kuruldu.

Novel Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novel Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Samir Al Kadamani, Ramez Younes, Anas Alqdmany tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Samir Tryake Haberi

Samir Tryake

İsco İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Samir Tryake tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


İsco İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veyabaşkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum vekuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...