01 / 05 / 2024

Samsat depremzede evleri

Samsat depremzede evleri

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde deprem konutlarının hak sahiplerine ne zaman teslim edileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsatlılar yeni evlerine kavuştu!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinin büyük bir kısmı 2017 ve 2018’de oluşan depremlerle harabeye dönüştü. Yaşamlarını konteynerlerde sürdüren Samsatlılar geçtiğimiz ay kalıcı konutlarda yaşamaya başladı.

Malatya Pütürge'de yapılacak depremzede evleri mecliste!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde gerçekleşen depremde hasar gören Malatya'nın Pütürge ilçesindeki depremzedeler için yeni konut yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı'da 20 depremzede aile evlerine kavuştu!

30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören 20 depremzede aileye ev teslimi yapıldı. Kiralık dairelerde oturacak ailelerin bir yıllık kira ücretlerini ise Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği tarafından ödendi.

Samsat'ta depremzede konutları hızla yükseliyor!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde depremzede vatandaşlar için hayata geçirilen konutlarda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Samsat'ta depremzede evleri 130 bin TL'den satılacak!

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde depremzede vatandaşlar için 403 konut inşa ediliyor. Tek katlı konutlar için 130 bin TL istenen projede çalışmalar hızla devam ediyor.

Depremzede çocuklar için üç oyun evi kuruldu!

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Vodafone Vakfı ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı, depremzede çocukların yaşıtlarıyla oyun oynayıp sanatsal faaliyetlerde bulunmalarına destek olmak için Van'da 'Geleceğe İlk Adım' çocuk evleri açtı

Zeugma Evleri'nde 390 bin YTL'ye

22 villalı Zeugma Evleri Temmuz 2009'da teslim edilecek.

Yenişehir Park Evleri'nde sıfır faizle!

Uygunlar İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen Yenişehir Park Evleri 2 blokta toplam 72 daireden oluşuyor.

Mozaik Park Evleri'nde 135 bin YTL'ye!

Pendik'te yapımı devam eden Mozaik Park Evleri'nde büyüklükleri 70 metrekare ile 340 metrekare arasında değişen daireler, 135 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Samsat depremzede evleri Haberi

Samsat depremzede evleri

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Samsat ilçesinde deprem konutlarının hak sahiplerine ne zaman teslim edileceğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tutdere, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tutdere, ''Adıyman'ın Samsat ilçesi Mart 2017 tarihinde 2017 tarihinde 5.5 Nisan 2018 tarihinde 5.1 şiddetinde iki büyük deprem geçirdi. Deprem sonrası köy ve ilçe merkezlerindeki yapıların büyük bir kısmı ve iş yerleri yıkıldı. Aradan uzunca geçen zamana rağmen Samsat halkı çadır kentlerde ve konteynerlerde yazın sıcaklığıyla, kışın soğuğuyla mücadele etmektedir.

Bakanlığınızca daha önce afetzede vatandaşlarımız için yapılacak olan konutların inşaasına geçileceği belirtilmişti. 10 Ocak 2019 tarih 5883 sayılı soru önergemize vermiş olduğunuz 24 Mayıs 2019 tarihli cevaplarınızda ''Samsat ilçesinde 1. Etapta 395 adet afetzade konutu yapımına başlanmış olup teslim...