27 / 04 / 2024

Samsun 2015 İnşaat Fuarı

Samsun 2015 İnşaat Fuarı

Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 'Samsun İnşaat 2015 Fuarı'nda Gayrimenkul Özel Alanı'nda kampanyalı ev satışları da yapılacak.

Samsun 2015 İnşaat Fuarı 2-5 Nisan'da!

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş (TÜYAP) tarafından 2-5 Nisan arsında düzenlenecek olan ‘Samsun 2015 İnşaat Fuarı’ öncesi basın toplantısı yapıldı.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun 3. İnşaat Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 3. İnşaat Fuarı sona erdi.

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Samsun 3. İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Samsun İnşaat Fuarı 2017 3. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı açıldı.

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak!

Samsun İnşaat Fuarı yarın kapılarını açacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz:"Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojileri konu başlıkları altında onlarca ürün ve hizmet sergilenecek, birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacağız" dedi.

Samsun'da inşaat iskelesi çöktü: 3 yaralı!

Samsun'da inşaatın ikinci kat zeminine beton dökme işlemi sırasında işçilerin üzerinde bulunduğu demir iskele çöktü.

İntema İnşaat'ın 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiği 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

Samsun 2015 İnşaat Fuarı Haberi

Samsun 2015 İnşaat Fuarı


Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 'Samsun İnşaat 2015 Fuarı'nda Gayrimenkul Özel Alanı'nda kampanyalı ev satışları da yapılacak. 


Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından valilik, Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Mimarlar Odası, Makina Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası işbirliği ile hazırlanan 'Samsun İnşaat 2015 Fuarı'nın tanıtım toplantısı Sheraton Otel'de yapıldı. TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, daha önce Otomotiv Fuarı ile kapılarını açan Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan İnşaat Fuarı'na 174 markanın katılacağını belirtti.


Ersözlü, "Fuarda yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz ve teknolojilerinin yanı sıra bir de gayrimenkul adıyla özel bölüm yer alacak, burada fuara özel kampanyalı konut satışı yapılacak. Başta Rusya, Irak,...